![]() |
Difuzoare BMW e60
Va salut,
,,Specilizarea" mea fiind mai mult pe bum bum (bass) si mai putin pe midrange/difuzoare coaxiale/etc, am nevoie disperata :-) de ajutorul vostru pentru masina mea. Am studiat putin problema si sunt destul de mari ,,probleme" din cauza sistemului de prindere si nu numai, intr-un final am ajuns la 2 variante posibile: 1) Apelez la cunostintele voastre, care-mi depasesc poate chiar si imaginatia cand vine vorba de sistemele realizate de voi :-) sper ca sunt cateva sisteme care se pot adapta fara sa refacem toata usa... 2) Am gasit o firma interesanta, specializata bmw audio, vorbim despre http://www.bavsound.com si n-am prea gasit feedback din partea unor oameni care sunt in masura sa ofere un feedback realist, preturile par destul de ok. Vreau sa-i montez si 2*type r pe 12" sa cante undeva la 35hz peak, precizez in ideea ca nu-i cazul ca difuzoarele sa coboare asa jos. P.S. Masina nu este facelift... |
Re: Difuzoare BMW e60
Sfatul meu: lasa Bav pentru altii.
Cu putina indemanare si fibra faci masina sa sune ok. Adica modifica fetele de usi. |
1 Attachment(s)
Sa modific un golf, opel, peugeot etc se poate, produsul final poate fi chiar mai frumos decat cel original.
La mine in schimb, vedem in poza, pe mine cel putin, sa refac usa cel putin cum a fost dupa modificari, ma depaseste...:???: n-am loc de lucru (nu te poti extinde nicicum), nu vad ce modificari se pot face, dupa cum ziceam, poate n-am destula imaginatie... |
Te poti gandii la un sistem 3 cai, cele 2 locuri deja existente le vei folosi pt tw si medie, iar in coltul extrem jos al panoului faci niste modificari pt midbas. Daca vei folosi doar 1 singur midbas si poti sa ramai cu buzunarul complet sau poti sa incerci sa pui 2 midbasi….
Variante sant destul de multe, unele mai simple altele mai complicate :-) Cealalta varianta este sa montezi o medie de 13cm la locul original si sa incerci sa scroti cat mai mult de acolo…... |
3 Attachment(s)
Ata este o varianta cu mai putina bataie de cap!!
|
Quote:
Quote:
|
problema mare nu este cu numarul difuzoarelor, marimea lor e baiul! Degeaba montez 4 medii de 10 cm ca nu vor face aceasi treaba ca si unul de 16 cm.
In spatele panoului se poate monta 13 cm fara problema, indiferent de producator! Difuzorul original este prins in 3 suruburi metrice de 6, si 2 din ele se potrivesc perfect cu distanta intre suruburi iar at treilea surub vine prins in sasiul difuzorului, daca ai putina indemanare cu uneltele poti sa faci montajul la mare arta. O sa caut in arhiva 1-2 poze sa iti arat despre ce este vorba ;) |
Mersi frumos !
Felul in care sunt prinse/arata difurile stiu, le am in cartea tehnica a masini :-) Ceea ce nu stiam este ca 2 suruburi se potrivesc, nici macar nu banuiam, saptamana viitoare imi fac putin timp si desfac usa/panoul spate sa vedem situatia mai in detaliu... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning