![]() |
Power Steering Malfunction
Buna ziua,
Am un Ford Focus 1.6 TDCI din 2010 si astazi pentru cateva secunde s-a aprins in bord "Power Steering Malfunction" si semnul de la ESP. Dupa acele cateva secunde a disparut si nu a mai aparut deloc. A mai patit cineva asa ceva ? Ceva solutii/sugestii? Multumesc! |
Daca s-a aprins apoi s-a resetat (disparut) nu iti face griji ... poate fii un contact imperfect, vreun senzor buclucas, etc..
|
Re: Power Steering Malfunction
Multumesc frumos de sfaturi. Sper sa fie asa. In zilele astea nu s-a mai intamplat sa apara.
|
Si o scurta nelamurire ca nu gasesc nicaieri. Aveti idee la cati KM se schimba distributia la modelul asta ? Cand am cumparat-o eu avea 147k si acum are 160k :).
|
1 Attachment(s)
La 150k era momentul...
Daca in 4 ani,masina a parcurs 160k,inseamna ca au fost putine momente cand motorul acela sa 'racit'....:lol: Las si o imagine din 'biblie' in care se vede periodicitatea/interval de schimb... |
1 Attachment(s)
Ms frumos de info. Faza e ca am citit prin mai multe posturi ale altor useri si am intrat si pe nu stiu ce site si acolo spune ca ar trebui schimbata la 200k sau la 10 ani...acum nu mai stiu ce sa cred :)
|
Si la masina din semnatura,Ford recomanda schimbarea distributiei la 200k....eu in schimb am facut acest lucru la 80k...nu are rost sa mentionez in ce hal(rascoapta,crapata) era cureaua de distributie dar si cele 2 de la accesorii...
Acum fiecare face ce vrea,cum vrea pe banii/masina lui. Cureaua respectiva,poate sa tina pana la 200k sau poate sa crape si peste 200km....:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning