![]() |
Audi S4 awe stage III vs Buick Regal Turbo
Cursa cu mine e a doua.
La sfarsitu anului voi veni acasa cu masina fratii mei!!! Sper sa fac niste ravagii! Video cu masina care am dat: http://videos.streetfire.net/video/w...fa0139644d.htm Video cu mine si ea: http://videos.streetfire.net/video/w...180039bdb8.htm |
Re: Audi S4 awe stage III vs Buick Regal Turbo
e belea masina:D
sper ca in viitorul apropiat sa am si eu o asemenea "jucarie":lol: |
Frumos :)
I-ai aratat cum e muschiul european :) Tu acum ai 400 de cai? Ai pus-o pe banc? |
ai o masina buna si frumoasa....si l`ai facut pe plic pe ala.....AUDI RULLZZZZZ
|
Quote:
|
am mai vazut ce poate S4-ul tau care e totusi foarte departe de un S4 stock si era normal sa-l bati (ar trebui sa te incerci cu niste Grand Nationaluri modificate :D), dar Buickul tipului m-a dat pe spate! O masina mai sleeper rar am vazut! Cine ar crede ca un Regal negru care arata complet normal (masina de "mosi" considerata) ar fi turbo cu 400 whp!!! Stii cumva daca e GS (cu S/c + turbo) sau e LS (doar 3.8ul + turbo)
|
Toate ca toate, dar Buick-ul nu e FWD?
|
da, este FWd
|
400 cai la roata si FWD??Tre sa fi masochist rau :lol: oricum spectaculoasa masina.
|
frumos s4,sa-ti traiasca :D
|
Quote:
|
Betoana masina. Initial am cautat si eu sa-mi iau asa ceva, dar in primul rand cand am vazut cat costa am renuntat din lipsa, si in al doilea rand nu prea se gasesc la noi S4 modelul asta (pe caroseria de A4 si 4.2 l). Am gasit pe un site de anunturi din SUA, iar cel mai ieftin model era din 2000 si costa 10.000 $. Am gasit in final la noi doua S4-uri, dar primul model, cel pe caroseria de A6 sau Audi 100, cu bordul plin de ceasuri albe, cred ca stiti modelul. Are 230 cai si vestitul motor de 2.2 in 5 cilindri care a facut istorie; cutie in 6 trepte, quattro. Inca nu l-am luat, mi s-a parut putin cam scump, unul e din '93 si cere 6600 Euro, celalalt e din '94 si cere 6800 Euro, dar asta e full inclusiv piele. Ce parere aveti de pret? Sa-l iau?
Multumesc |
Quote:
|
M-am apucat deja sa caut ;) Stii pe undeva pe la noi asa masinuta? Sau stie careva? Ca daca gasesc dupa ce iau S4 ala, sa nu-mi para rau.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning