![]() |
Cumpar Bmw e36 coupe !
Asa cum spune titlul caut un Bmw e36 coupe !
Ca motorizare prietenul meu doreste sa fie intre 1.6 si 2.0 cu sau fara vanos ! Doreste o masina ingrijita (nu conteaza ca are sau nu pachet M , si Roti mari ) Oferta lui de pret este intre 2000 si 2300 de euro !!! eu aleg masina , eu sunt responsabil de ceea ce cumpar , in concluzie nu veniti cu toate cazanele ruginite si umplute de chit pe pasaje , si cu motoarele terminate ca nu va ofera nimeni nici nu ban , tin sa precizez ca am avut 3 Bmw uri pana acum si in prezent am pe al 4 lea .......... Astept oferte , fie aici , fie in privat ! |
Re: Cumpar Bmw e36 coupe !
iti pun eu niste poze azi cu un coupe, poate ii place "la pretenu" tau.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
an 94, inmatriculata 2008,propietar, 1600 cm, cutie automata, AC functional, gume iarna noi puse de 2 zile, aspect si functionare f. buna, nu are rugina, nu a fost lovita, vopsea originala,215.000 reali, masina nealergata, tinuta in garaj....
pretul il sti de la telefon, sub 2000 nu lasa nimic... cateva poze, cam jegoasa masina... |
1 Attachment(s)
Quote:
-inmatriculat in 2008 cu taxa platita si nerecuperata, unic proprietar RO -geamuri electrice, trapa electrica, oglinzi electrice, faruri cu lupa reglabile electric -xenon faza scurta -eleron LTW -jante vara R17 Borbet A 8.5J cu 10J -jante iarna de tabla pe 15 -semnalizari M, stopuri M, difuzor bara spate M, praguri Luxury (nu sunt montate inca) -fara rugina -toba sport (sunet placut) -2300 euro fix Daca te intereseaza lasa-mi un PM |
4 Attachment(s)
salut , 316i , 1995 , inmatriculat Ro 2009 , taxa nerecuperata , fiscal
geamuri , oglinzi , trapa electrica scaune incalzite interior recaro foarte bine intretinut jante R17 cu anvelope noi pe fata , spate 70% eleron MotorSport angeleyes inchidere centralizata cu telecomanda geamuri negre , autorizate (pe spate) , fata fara autorizatie ABS airbag sofer OBC 7 butoane asigurare 04.2014 , ITP 10.2015 masina este super intretinuta , nu se vinde fara o vizita la orice statie ITP sau service pentru o evaluare !! 1950 euro , foarte usor negociabil mai multe detalii la 0741 683 261 , alex |
SE POATE INCHIDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning