![]() |
Audi100
7 Attachment(s)
Asta ii ultima mea lucrare.
|
Re: Audi100
mai ai oleak de treaba la ea da esti pe calea buna;), mai multa atentie la detalii
|
da. pai mai tre sa-i fac discuri, etriere, esapament, interior. m-am axat mai mult pe randat de data asta. Mersi pt parere oricum
|
trebuia sa incerci mai multe unghiuri de randare ...
|
Ai dreptate. Asa o sa fac la urmatoarele. Mersi
|
baga render si cu spatele
|
4 Attachment(s)
inca cateva unghiuri
|
jantele sunt mult prea lucioase..iar vopseaua neagra parca e prea neagra....oricum felicitari...stiu ce inseamna sa faci o masina in 3d...
|
Asa-i. La jante am folosit un material standard din brazil, nu prea m-am chinuit io :P
|
4 Attachment(s)
i-am mai facut si interioru
|
Sleepy, cum ai facut dungile la mustangu ala? Vreau si io sa trag 2 galbene pe audi
|
eu iti zic o vrianta care o cred eu buna ..nush daca mai sunt altele ...
fa intai o textura in photoshop ...sau ce vrei tu dupa care o aplici pe masina .... si dupa aia sti tu uvw map .....ce mai urmeaza.... |
Mersi. La asta ma gandeam si io da credeam ca mai exista o varianta sa vospesti masina pe layere cumva. Mersi oricum.
|
Eu stripe-ul ala pe mustang l-am facut cat se poate de simplu, am intrat la edit mesh/polygons am ales poligoanele din mijloc si am aplicat un alb :),simplu si eficient, la faza cu textura in Photoshop am apelat cand am facut in lateral dungile alea albe cu GT, dar chestia e ca trebuie sa iti alegi exact culoarea de fundal care o ai in max pe masina, iar daca vrei sa-i schimbi culoarea masinii tre sa o iei de la capat sa faci alta textura, texturile sunt pentru chestii mai complicate
|
Da. Cred ca cea mai buna varianta e asta cu selectatu. Daca faci textura in photoshop nu cred ca ies reflexiile asa realiste.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning