![]() |
limitator la golf III
sal am si io o intrebare,in primul rand am un golf III diesel,la care am limitator de viteza maxima atinsa este de 145 km si vreau si io sa stiu daca e bine sa il dau jos,exista vreun risc?desi are numai 64 cai cred ca poate mai mult,vreau si io niste sfaturi
|
Re: limitator la golf III
esti sigur ca are limitator?
|
io asa zic are un surub pe filet sub pedala de acceleratie
|
Ala-i un surub de reglare a cursei pedalei de acceleratie ca sa -ti permita sa deschizi complet clapeta de acceleratie (daca ai motor Otto) sau a cursei pompei de motorina (daca ai motor Diesel). Totodata, este si un limitator de cursa de pedala ca sa nu rupi cablul de acceleratie.
|
si at inseamna ca nu pot prinde o vitezaa mai mare de 145 km?
|
Poate ca poti, daca reglajul este facut cum trebuie.
Adica (dupa cum deja ti-am spus) daca surubul este destul de jos incit cursa pedalei sa-ti permita accelerarea la maximum si destul de sus ca sa nu-ti rupi cablul. |
nu are limitator .. e totusi un golf 3 variant diesel de 64 cai cum ai spus ..
Ce zice talonul ? stiu g3 de 1,4 benzina care nu merge mai tare de 140 .. asa ca chill ;) si atentie la condus ! |
in carte spune ca viteza constructiva este de 156,dar normal ar tb sa prinda mai mult avand in vedere ca are pe bord 220?
|
:) nu merge mai mult de 145 ? 64 d cai ... crek e 1.9 d . nu? pai yo am 1.9 td si taicameu a mers cu 160 si mai putea :)) are 75 de cai
in bord , tot 220 are si al meu ;) |
dap e 1.9 diesel simplu
|
chestia e ca mai aveam pedala poate o lua mai greu,ca nu am insistat asa de mult sa vad dc mere mai tare
|
la golfu tau nu ai un surub sub pedala?
|
nu conteaza ce scrie pe ceas.. daca in talon scrie 156, cam pe acolo te opresti..
eu am 75 cp si cu greu am sarit de 175 km/h, evacuare sport, fara catalizator in talon imi scrie vmc cam 170 daca bine tin minte |
Quote:
|
prostii am si eu un golf 3 1.9d.....am facut cu el 1 mln de kilometri si dupa ce iamfacut motorul lam luat si eu de la tata si am vrut sa vad cita viteza ia maxim. Nici nu mam asteptat 180km/h......desi sunt mecanic iam dat debitul la motorina putin mai mare ca sa fie un pic mai sport ca asa era putin cam greoi si nu faceam fata la semafoare akum insa pot inainta si la un motor 2.0 benzina pina la 100 km/h insa dupa aia ramin in urma incetisor.....8):D de limitator ma gindeam si eu si kred ca-l are da nustiu ude ca si daka il reglez la stand nu ia mai mult de 140-150
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:03. |
- Copyright 2026 4Tuning