![]() |
Masina mea: Opel Astra G!
10 Attachment(s)
In primul rand, bine v-am gasit!
De curand mi-am achizitionat un Opel Astra G 1.6 8V, 62kW Ca dotari ar fi: -geamuri electrice fata -oglinzi electrice incalzite -AC -jante originale pe 15" -8 airbag-uri -scaune sport Pe viitor folie geamuri, alte jante tot pe 15", xenon |
Re: Masina mea: Opel Astra G!
Felicitari pentru alegerea motorizarii, cred ca-i cea mai buna de la Opel.
|
Quote:
|
Arata bine masina..felicitari pentru achizitie!
Km multi fara probleme si bafta cu ce ti-ai propus sa-i faci :D |
sal.felicitari de achizitie.m-am uitat si la poze dar nimic concret cu interioru.baga mai multe poze sa vedem si noi.
ce alte planuri ai cu ea? |
Quote:
Quote:
Alte planuri numai am cu ea, dar daca imi vine ceva in cap si o sa dispun si de $, o sa fie pe masina! :) |
Pare destul de îngrijită maşina dar nu înţeleg de ce i-ai mai făcut thread
dacă nu doreşti să-i aduci niciun fel de modificări?... Numărul maxim de airbag-uri este de 6. Alea de pe stâlpi, lucrează în tandem reprezentând airbag-ul tip cortină. Motorul nu este cel mai bun din cauza faptului că s-au găsit numeroase cazuri în care să fie probleme cu ECU din cauza aşezării sale lânga motor, lucru care duce la supraîncălzirea ECU-ului şi implicit contacte imperfecte. Papă ulei? |
Frumoasa masina.
Ce an e? Pune niste poze de la interior. |
dragutza masina ta! dar cu motorul k este cel mai bun si cel mai fiabil de la opel nu prea imi vine a crede......ai uitat de y17dt 55 kw kre chiar e reusit motorul ji rezista bn la terfeleala
|
All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
- Copyright 2025 4Tuning