![]() |
cu sau fara amp ?
Salut
Pe un auris 2012 am pus urmatoarele: Focal Access 165 A1 SG pe fata Focal Access 130 CA1 SG pe spate Intrebarea este: merita investitia intr-un amplificator pe 4 canale? Ma gandeam la mac-audio mpx 4500. Cei de la Toyota nu ma lasa sa skimb unitatea din bord asa ca playerul va ramane. Intrebarea este urmatoarea: merita sa mai bag banii in amp? se vede vreo diferenta reala? In calitate a sunetului nu putere neaparat. merci |
Re: cu sau fara amp ?
da, merita un amplificator.
cum adica nu te lasa cei de la toyota? pierzi garantia la playerul masinii daca il scoti? so what :) |
da se pierde garantia la masina...si are 5 ani...asa ca nu prea vreau(asta inseamna si toate reviziile care acum sunt gratuite :) )
nu accepta sa skimb playerul. |
daca insisti sa schimbi playerul da un mail la toyota romania si sigur te vor rezolva. explici frumos situatia.
|
nu tin neaparat.
intrebarea mea este: merita sa mai invetesc si intr-un amp? |
Quote:
cauta un amp mai potent decat mac audio.... ceva de la focal sau audison (parerea mea) |
Daca tu ai nevoie de 3 mese serioase pe zi sa fi eficient, sa dai randament la lucru, in familie, etc si eu vin si te las cu 1 masa pe zi, crezi ca esti la fel ?
Un difuzor ,,cere", are un potential maxim, daca tu nu-i oferi puterea necesara sa-si atinga acel potential, rezultatul va fi pe masura a ceea ce oferi. Conluzie: merita ? normal ca merita... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning