![]() |
5 Attachment(s)
vand golf 2, 1991, 1272cmc, injectie multipunct, consum mic, stare impecabila, negociabil.. 0723.708.777
motor NZ , consum 7-8% urban; 5%extraurban ,2 usi..culoare visiniu .. + multe piese de schimb: aripi, parbriz, elemente interior, faruri, triple originale, masca, alternator, electromotor, calculator injectie, debitmetru, etc etc. 189.000 km reali In motor nu s-a umblat / Distributie schimbata Schimbat: flanse amortizor, rulment fata dreapta, amortizoare + arcuri spate, tampon motor BOSCH, etc. Pret 3.000 euro. Accept orice test. Masina se afla in stare impecabila, drept pentru care pretul este NEGOCIABIL doar pe baza defectelor pe care cumparatorul le gaseste masinii ! Masina este originala, fara nici o imbunatatire, fara modificari, fara tuning, fara curse. Am incercat sa o pastrez in starea ei originala. Singura scapare in acest sens a fost toba finala, care nu mai este cea originala, deoarece era pamant de flori. Am inlocuit-o cu una de inox din motive de durabilitate, nu pentru sunet sau performanta. Filtre schimbate, ulei numai CASTROL De 3 saptamani, kit ambreiaj schimbat – (disc placa rulment) SACHS |
Re: Vand Golf 2
sal ..cam ce dotari are masina...are si trapa?
|
sal.. ! nu ...Fara servo, fara trapa, fara geamuri el., fara AC.
|
Anunt Valabil !
|
Pretul este NEGOCIABIL ! ..inca valabil !
|
Up ..inca de vanzare
|
up
negociabil tb sa plec din tara !!!!!! |
Up ! 2800 e Negociabil !
|
Anunt Valabil!
2700 E Neg |
Ok, ca sa nu ne mai lungim .. 2500 E ! Ultimul pretz .. mai jos nu am cum sa o las.. 0723.708.777
|
cam asa ceva caut eu.baga te rog niste poze cu interiorul.cati cp are?
|
Iti ofer 2000 E !! ma gasesti la ID : guti_mutu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: