![]() |
Focus II 1.6 Ghia eok
15 Attachment(s)
Salutare , de 3 luni sunt posesor al unui Ford Focus II 1.6 Ghia 2005 cu 99.000km teoretic :D
Ca dotari: Parbriz incalzit Scaune incalzite Mp3 player Sony Tempomat Geamuri electrice fata-spate ESP Faruri adaptive Senzori ploaie si lumini Jante 16" cam tot ce imi trebuie pe o masina :) Ce i-am facut pana acuma: -schimb ulei 5w30 ford si filtre -schimb bujii -schimb baterie- varta black 56ah -folie fumurie far si galbena proiectoare -folie geamuri -folie rosie stopuri -xenon -senzori parcare -sticker bomb oglinda -schimbat embleme ford Ce vreau sa-i fac pe viitor: -schimb distributie -modul bluetooh si comanda vocala -montat pozitii U.S.A. style (daca a montat cineva poate imi spune si mie cum a facut) -capac motor/scut motor -schimbat mufa aux din bord (care e total incomoda) in spatiul/butonul blank de la airbag acolo langa dezaburire -schimbat iluminare bord (alb/albastru) -arcuri sport -vopsit etriere Astept impresii :) atasez si cateva poze edificatorii: |
Re: Focus II 1.6 Ghia eok
Sa o stapanesti sanatos. Frumoasa , multi km fara probleme !
|
Multumesc mult, asemenea si a ta e faina rau!
|
Eu nu inteleg poza cu ceasurile de bord, nu vad rostul sa le faci test si apoi sa publici poza.
In rest masina e OK insa mai gandeste-te la combinatia alb-albastru in bord!!! |
Era doar de fun, nimic altceva :) Cu ceasurile ramane de vazut, oricum nu e ceva asa extravagand care sa nu dea bine
|
1 Attachment(s)
Salutare, revin cu informatii noi, in primavara asta am facut ceva investitii in masina:
am facut revizia, de data asta am pus ulei liqui moly am schimbat lichidul de frana- ate am curatat clapeta de acceleratie am incarcat cu freon am schimbat un rulment de la clima investitiile m au costat 900 ron, sper ca de acuma sa mai am de facut doar reviziile :D Am mai activat consumul instant si inchiderea usilor la plecarea de pe loc si zillele astea am vopsit si etrierele albastre Ce mai vreau sa fac este un capac la motor si duze parbriz de focus 3 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning