![]() |
E36 - Coupe 2013
7 Attachment(s)
Am hotarat sa l pun din nou pe asfalt ! Un e36 din 1994 tinut pe dreapta 2,3 ani , nu in conditi foarte bune ! Motor 320 dublu vanos , dublu climatronic cam atat stiu desprea masina ! masina este luata de la o cunostinta ! Vreau pareri si bune si rele .
|
Re: E36 - Coupe 2013
7 Attachment(s)
Azi am lucrat la ea , i am dat si o cheie spre surprinderea mea a luato la sfert :D !
|
Quote:
|
Cred ca e o mare problema :)) am palnia de la grupul diferential scoasa . Aveti idee cum o montez la loc ? Eu m am gandit sa dau grupul jos
|
Foarte frumoasa, e dezmembrata toata....
Referitor la palnia de la diferential... e scoasa de tot la modu atarna planetara? daca e cat de cat pe pozitie dai cateva ciocane si intra la loc, ca sa nu ti mai bati capu sa dai diferentialul jos.... eventual desfal din cele 3 suruburi in care e prins pe punte ca sa ai un pic de mobilitate.. |
Da , planetara atarna capatul de planetara este scos si palnia
desfacuta de tot bonus am rupt si garnitura de la palnie incercand s o pun la loc ! |
9 Attachment(s)
"Greu si prost decat repede si bine " ::lol: Am facut grupul ! am dilema cu flansa de la cardan cum intra pe boltul de la cutie da cred ca am rezolvare maine incerc sa descafc cardanul de la grup . are ulei de 2,3 ani in ea cumparat de la bavaria credeti ca trebuie schimbat neaparat adica pot merge de colo colo cu ea cativa km sau nu e bine ? necesita schimbare ? Mentionez ca uleiul inca nu este ars + ca e la jumatatea jojei !
|
Azi am mai cheltuit nijte banuiti ! Am cumparat cotul de aer de la debitmetru bara stabilizatoare de pe spate si cilindrul de ambreiaj ! O sa revin cu foto :D
|
Quote:
|
Nu e vorba de 30 de lei e vorba ca eu lucrez decat sambata la ea :)) caroseria este intr o stare foarte buna , asta m a si incantat la masina binenteles ca stiu si motorul cum mergea !
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze !:-)
|
Unde trebuie sa ma uit sa vad daca masina intradevar e dublu vanos ? Ca eu am zis ce mi a zis propietarul. Stiu ca are volanta bimasica si nu stiu ce disc de ambreiaj binenteles tot de la el stiu
|
2 Attachment(s)
Masina ta este VANOS simplu ''single vanos'' uite aici diferenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning