![]() |
VW GOLF III Cabriolet Karmann (mai ciudat)
10 Attachment(s)
Salutare,cu ceva timp in urma m-am decis sa trec si pe gama VW si am inceput cu un Golf 2 automat si acum am achizitionat de vre-o 6luni un Golf 3 cabriolet din 96'aproape full,asta am cautat sa fie 1.6 101 cp si full electric!
Nu se afla intr-o stare chiar foarte ok insa am inceput incet incet si am schimbat cam tot am mai pus si in plus una alta. Cam asta este pana acum vor urma inca cateva modificari neaparat pe care le vreau! |
Re: VW GOLF III Cabriolet Karmann (mai ciudat)
3 Attachment(s)
inca 2-3 poze
|
foarte, foarte frumos!
Centurile rosii iti mai trebuiesc la interior si e gata! spor la treaba in continuare! |
Arata bine ! succes cu ea pe viitor :D
|
multumesc de aprecieri baieti,am centurile rosii trebuiesc doar montate si sa termin si bancheta spate si fetele de usi ! acum vreau neaparat sa achizitionez bari si haion de america sa incerc o smecherie !
|
te gandesti la ce ma gandesc si eu, decupezi de pe haionul de america si il faci pe al tau! :)))
merge combinatia! ai un pont pe privat! |
Frumos! Noroc cu masina :) Mai ai si alte masini pe langa?
|
Quote:
|
Quote:
|
haion de america era pe ebay la 300euro de cabrio.
|
Ceva noutati ?
|
noutati in afara de cotiera originala de g3 si butonul de inchidere centralizata din interior nu sunt!
momentan caut jante nu sunt foarte hotarat de model! caut si barile de america sa ma pot apuca de ea si sper ca pana in aprilie mai cand o voi scoate pe strazi sa primeasca placutele cu JAF ! mai am sa ii montez tipsurile din inox la toba sa fac farurile cu negru si no mici detalii ! |
Salut frumos golfuletu, am o intrebare. De unde ai nuca de la schimbator https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1382286966 .
|
Quote:
|
Frumos golfulețul.sa-l stapinesti sănătos si mulți km fără evenimente.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning