![]() |
E36 - black Gangsta sedan
16 Attachment(s)
Dupa o perioada de inactivitate pe forum, m am decis sa prezint sedanu' cel gangsta :lol:
Masina este 1997, full facelift, caroseria in stare impecabila, proaspat revopsita cod culoare: "negru cel mai negru". Nu avea nimic vopseaua OEM, era diamant schwarz (tot negru adica) culoare care nu m-a dat pe spate niciodata asa ca a fost revopsita Si pentru ca sunt fan black on black avem folie 90% luneta + laterale Motor: 2.0 vanos S3 Momentan cu evacuare de 2.8 24v cap coada, filtru de aer K&N in cutie si diferential cu alunecare limitata Jante: RH ZW 1, 17" 8,5 cu 10 J M-packet interior exterior (complet) Exterior: Bara fata M3 + grila luxury + lip + lama OEM Rieger GT Praguri M3 X Bandouri M3 Oglinzi M3 Bara spate M3 Manere Usi BMW Motorsport (toate 4) Eleron LTW Stopuri cristal clear, smoked'. Faruri cu lupa xenon si angel eyes, semnale smoked + Pleoape Suspensie KW V2 inoxline (blanaaaaaaaaaaaa JOS, ca daca este altfel setata ma doare capu) Interior: Vadere Hurricane + bancheta spate Hurricane,fete de usi piele cu airbag Volan M5 e39 cu comenzi, toate functionale (radio CD + piliot automat) Trim torpedou BMW Motorsport International Radio CD player OEM (CD43) Praguri Interioare M3 Plafon M3 Nuca schimbator M3 iluminata OBC IV (18 butoane) Cotiera E46 Trapa 4 X geamuri electrice 4 X Airbag Dublu climatronic digital Incalzire in scaune PDC oem Pilot automat ASC Pachet lumini + lumini interioare E46 cristal, M packet Huse M logo schimbator + frana de mana |
Re: Bmw E36 black Gangsta sedan
CRAZY MOTHERFUCKER !
bag o in vitrina si scoate o la vanzare peste 30 de ani !8)8) e exact ce trebuie,unde mai pui si faptul ca e sedan. sper sa o aduc si eu pe a mea la stadiul asta,dar mai am multe paini de mancat pana atunci. Airbagurile din usi cum le ai legat ? |
Re: E36 - black Gangsta sedan
Pisi e obraznica!!!!!!!!!!
Imi place , e demna de pus in rama!! sa inteleg sa ai vrut sa o prezinti in starea ei finala si nu ai ales genul de topic cu poveste ! sa ai grija de ea ca stiu ca intoarce capete pe strada |
Absolut superba!
|
guwydu gangsteru'.......:D
belea matza |
Doamne cum arata.....:|:|:|:|
Inteleg ca ai lipsit mult timp dar ai revenit in stil nesimtit:)) SUPERBA *Ma bucur ca ai revenit!! |
5 Attachment(s)
Quote:
|
@ zpzpzp airbag-urile din usi sunt de fabrica acolo, a fost optiune de la 97 +
@ Aline36 Imi place sa ma laud cu rezultatu final :))) am avut la coupe topic de prezentare @exploitu ... de pe masina asta nu dispar optiuni nici dupa o saptamana :lol::lol::lol: iese guvi din portbagaj cu sabia si taie maini :lol: Pleoapele raman acolo, nu renunt la nimic, doar mai adaug :twisted: @Jakal De la ce crezi ca vine GJL - Guvi Jmecher Local :lol: @ Bogdan: Am venit sa ma laud ahahhaha :))) |
Foarte tare. Felicitari! :shock:
|
superb exemplar ! felicitari :shock::shock:
|
superb sedanul!! asa cum trebuie sa fie ;) cum stii tu!!
felicitari pt masina!! |
3 Attachment(s)
Poze mai vechi cu interiorul imediat dupa ce l-am montat , era putin murdar dar intre timp a fost curatat si arata cu totul altfel .
|
Foarte frumoasa, imi place cand vad cate o pisica facuta cu gust... :D
|
Superba revenirea sprinter!:shock:
|
Sprintere, e al tau sau a lui Guvi ?
Oricum e extrem de frumoasa masina !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning