![]() |
Atractiile Iasului
3 Attachment(s)
Cateva dintre cele mai intemeiate motive ca sa vizitati Iasul :arrow:
|
Fratello... vrei sa iau cam`u sa ma duc in mall sa fac 10 poze sa ma intorc ? sa le postez ?
vrei sa vezi ca in urmatoarele 10 ore esti in bucuresti ? :) nu contest frumusetea fetelor din iasi ... insa..... gasesti mai multe printre 2 milioane de oameni, decat prin 2-3 sute de mii sau cati ppl sunt in iasi.. e logic.. |
LOOOOL....in Bucale 9 din 10 sunt urate...in Iashi... 9 din 10 sunt FRUMOASE BUNE RELE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
santos, crede`ma ca erau si mai tari dar in mall fotografiatul este interzis, asa ca tot ce am facut a fost pe shest ;) din pacate bucatile alea mai tari n`am avut ocazia sa le fotografiem :cry: oricum in curand se incalzeste si o sa facem fara probleme pe strada dupa ce or sa mai renunte la hainutze ;)
|
Re:
Quote:
vina aici bre` s vezi motoare :lol: :pelvic_th |
pentru a ajuta saracele fete sa mai scape de hainute kand se face cald vom veni cu cea mai mare placere :lol: :lol: :lol:
cel tarziu la vara.... it's a promise :twisted: :twisted: :twisted: tinetile incinse pt noi :lol: :lol: :lol: mai bine suna in inglish... keep'em hot 4 us :twisted: :twisted: :twisted: |
:arrow: Cik Sa Ma Laud....Eu Am Facut Pozeleeeeeeeeeeee(`meash in ei gardieni! :evil: )
|
hmm si unde-s femeile totusi ??
|
prima poza, in background :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Mijto ... R E S T U pozelor!!!! |
ia repede cu cate o bere ca sa va iert :twisted: :lol: :paper:
|
ar trebui sa fie facuta o sectiune pt cei mici pe 4tuning... sa nu mai fiti in plus :wink:
|
crezi ? :roll:
PS: nici nu stii cand si cum \"buturuga mica rastoarna carul mare\" :wink: |
mda ... am vazut o bucata buna ptr voi baieti crek avea 12 ani ... ;)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning