![]() |
PEUGEOT 205 GTI / OPEL ASTRA CT 77 WRC
Facem una, ca am auzit ca vrei sa te dai cu mine ( Sorin TMS) Eu am aprox 150 Cp.
|
Ma bag si eu :)
Cu...care sare primul :lol: |
pai asa ma bag si eu ce pana mea... oricand vreti!
|
as paria pe peugeot, e o combinatie buna de putere mare si greutate mica.
|
da :roll: :roll:
si eu as paria pe hondutzele de la noi :lol: :lol: :lol: :lol: nu de alta dar... :) cine stie stie si cu asta basta :lol: :lol: :lol: |
cine stie cunoaste ;) :lol: :lol: :lol:
pun pariu un pachet de biscuiti cu crema pe Honda powah :!: :twisted: |
bai speeder aici se fac pariuri pe bani grei :)) nu pe pachete de biscuiti!
cred ca ar trebui si in fenomenul asta al curselor auto sa existe cotatii la casele de pariuri... cine stie poate am mai face si noi un ban cinstit!!!! |
chiar daca sunt fan SFI`uri dar totusi pariez pe 205 daca este in mintile ei !
|
TRADATORULE!!!!!!
mai uita-te si tu pe la date tehnice patroane |
Uite ca nimerishi si eu pe aici ...
Sa imi spui data , ora si locul , si sa imi spui cum merge : 1 din 1 sau 2 din 3 ... Oka ? Dar dupa ce se \"realizeaza fenomenul\" bagam frumos filmuletzul si asteptam comentariile... Asha esti de acord? Stiu eu ce stiu si nu o dau cotita... si de asta am si raspuns la provocare. :twisted: |
hihi:) :) poate ti le zice direct aici :lol: :lol: :lol: pe forum :) :P
GL x-ray :P |
Re:
Quote:
RACING MAN, este GTI`ul de 1.6 sau 2.0 ? aveai si un filmulet pe aicia, este pregatit de vtm ? cat despre greutate, este un factor ce conteaza destul de mult... 205 gti ~ 850kg si opel astra ~ 1100kg |
Merg pe Sorin, castiga 100% o cursa pe 400 m intre Peugeot-ul lui si Opel.
Da DnI e pregatita pt raliu masina, este 1.6. |
asteptam un raspuns, un final ceva! :wink:
|
masina este de VTM pregatita. Ne dam unde vrei tu dar intr-un cadru legal as prefera. Masina nu este inmatriculata si nu pot sa ies cu ea. La prima cursa ne dam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning