![]() |
DEZMEMBREZ BMW E30 COUPE
1 Attachment(s)
DEZMEMBREZ BMW E30 COUPE!MASINA ESTE GRI!IN STARE FF OK!!!ESTE MODEL NON FACELIFT!
TRIPLE INGUSTE! MOTOR 18M10 INJECTIE!!! ARE LINIA ORIGINALA!!! 0751893847! DEOCAMDATA DOAR O POZA REVIN! |
Re: DEZMEMBREZ BMW E30 COUPE
MODEL NON FACELIFT!
TRIPLE INGUSTE! Cum poate sa fie facelift daca are triple inguste .. spor ! |
Ce bine ar fi daca ai lua niste lectii de lectura de la un profesor ! :)) Scrie clar "NON FACELIFT" dar na asa e cu fraze lungi neprescurtate .
|
unele persoane chiar nu stiu sa citeasca,pana mea*****ie clar NON FACELIFT!sunt satul de oameni care se baga asa in seama,sa fie si ei de umplutura!daca te intereseaza ceva postezi,daca nu,nu!
|
8 Attachment(s)
poze
cu masina care este NON-FACELIFT dupa cum se vede! |
7 Attachment(s)
torpedou functioneaza imepcabil,se vinde cu tot cu cheiea care i-l incuie,
buson rezervor cu tot cu cheie capac de sub volan volan 4 spite bord 4 cilindri fete de portiere negre fata spate faruri,semnalizari bare crom!! 0751893847!!! |
Salut, are LSD?
|
salut.nu cred ca are lsd,am sa ma uit!upp!!
|
upppp
capac de sub volan 60 lei aripi 120 rom ambele capota 70 ron fete de usi negre 80 lei fata spate!(cele fata sunt gaurite pt boxe) 80 lei upppp |
upppp!!!preturi mici!!!!
|
upppamortizoar capota 50 lei
bancheta spate 70 lei scaune 50 lei bucata semiaripi 50 lei ambele fetele de usi 80 lei sunt negre capota 60 lei aripi 100 lei geamrui spate cu tot cu chedere 80 lei ambele cheder portbagaj impecabil 40 lei cheder capota 40 lei radiator m10 capace faruri 50 lei!! uppp!!preturi mici |
uppppppppppppp
|
upp piese valabile!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning