Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   dubii montare volan e36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/391464-dubii-montare-volan-e36.html)

Florian328 15-10-13 18:24

dubii montare volan e36

2 Attachment(s)
vreau sa imi schimb volanul si mi se pare k imi mai trb ceva in plus k sa numi rupa firul de la claxon cand virez volanul la maxim stanga dreapta.....eu momentan am volan cu airbag in 3 spite si vreau sa il pun pe cel de M fara airbag...atasez poze cu cele 2 volane

liviu tex 15-10-13 20:24

Re: dubii montare volan e36

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 5593129)
vreau sa imi schimb volanul si mi se pare k imi mai trb ceva in plus k sa numi rupa firul de la claxon cand virez volanul la maxim stanga dreapta.....eu momentan am volan cu airbag in 3 spite si vreau sa il pun pe cel de M fara airbag...atasez poze cu cele 2 volane

pai mergi numa' drept si nu mai rupi nici un fir! sau ai putea sa lungesti firu cu un prelungitor! ;)

Florian328 15-10-13 20:32

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 5593209)
pai mergi numa' drept si nu mai rupi nici un fir! sau ai putea sa lungesti firu cu un prelungitor! ;)

la asta nu mam gandit:lol:

JustinCase 15-10-13 20:49

Iti faci probleme ca s-ar putea rupe firul claNcsonului dar renuntand la airbag nu-ti faci probleme ca s-ar putea sa-ti rupi firul vietii? :lol:
Este interesanta scara prioritatilor la tine ;)

Budy_ 16-10-13 11:42

Quote:

Originally Posted by JustinCase (Post 5593224)
Iti faci probleme ca s-ar putea rupe firul claNcsonului dar renuntand la airbag nu-ti faci probleme ca s-ar putea sa-ti rupi firul vietii? :lol:
Este interesanta scara prioritatilor la tine ;)

Pai daca merge claxonul nu mai are nevoie de airbag...claxoneaza si scapa.:lol:

Florian328 16-10-13 12:08

Pai stiu dar nu am gasit sa cumpar prostia aia rotunda in care e bagata spira si dak tot am volanul asta am zis sa il pun pe asta deocamdata pana imi iau altul si oricum airbagul nu merge k am senzorul aprins in bord si te cate ori ii sterg eroare se aprinde iar....eu am intrebat cu totul si cu totul altceva

dany2good4u 16-10-13 20:07

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 5593569)
Pai stiu dar nu am gasit sa cumpar prostia aia rotunda in care e bagata spira si dak tot am volanul asta am zis sa il pun pe asta deocamdata pana imi iau altul si oricum airbagul nu merge k am senzorul aprins in bord si te cate ori ii sterg eroare se aprinde iar....eu am intrebat cu totul si cu totul altceva

vezi ca martorul ala cel mai probabil se aprinde din alt motiv,iar airbag-ul soferului iti merge.in general apar probleme la airbag-urile pasagerilor,plasa de pe scaunul pasagerului face probleme(cel putin la e46 e problema generala)incearca sa o bagi pe un tester bun si iti da exact unde e problema.

PS:daca vrei sa il dai pe asta spune.mi un pret pt el(fara aibag,am volan identic dar am pielea rupta)

alexxss 20-10-13 12:46

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 5593212)
la asta nu mam gandit:lol:

clacsonul la volanul cu airbagul este cu spira iar la cel de m3 e cu carbune. te pot ajuta eu cu montatul daca vrei

Florian328 20-10-13 12:55

Quote:

Originally Posted by alexxss (Post 5595970)
clacsonul la volanul cu airbagul este cu spira iar la cel de m3 e cu carbune. te pot ajuta eu cu montatul daca vrei

ms oricum....nu mam uitat atent k este pe carbune si daia nu am stiut...miam pus inapoi carbunele si functioneaza perfect

All times are GMT +2. The time now is 05:59.

- Copyright 2026 4Tuning