![]() |
Plecare la mare
Sambata data 28.04.2007
ora:12.00 locatia: A2 km19 mergem in functie de locul unde o sa fie cursa... Olimp/Mamaia si mergem la plesneala ;) Vrooom Racing / Racing Team / No Speed Limit ........ are you there ?! |
Re: Plecare la mare
Yes I'm....daca nu gasesc Debilmetru cred k fac de 3 ori plinu pana la mare :))
|
si eu o sa vin! :) ne vedem acolo la 12!
|
va asteptam !
-Vorbesti cam mult si peste tot pustiule.......la 17 anisori...fi mai ponderat.(NSL_Florica) |
-Ramane batut in cuie asa!!! Plecarea la 12:00 !!!
|
80 % vin! as vrea sa iau BMW-ul ca nu vreau sa raman in pana cu opelul pe acolo :lol:
|
Quote:
|
pentru ca multi muncesc vineri, pentru ca mergem la distractie nu la munca ca sa ne trezim cu noaptea in cap, pentru ca nu mergem la peste ca sa fie nevoie sa dormim pe balta, pentru ca e bine sa fie hotelurile deschise pentru ca .........
zi mai bine ce obiectii ai ca sa pot aduce argumente, eu sau altul care credem ca momentul ales pentru intalnire e ok |
vin si eu frate...
|
Quote:
|
ideea mea era sa plecam DUMINICA! .. nu sambata :| dar cred k nici nu stiu cand sunt legalele .. pe 29 , duminica nu ?
|
...... da pe 29/04/2007 adik Duminica... incepand ku ora 14:00 speram ca se v.a da startul...
Si de Organizare cine se mai okupa?? 2-3-4-5 oameni?? |
Quote:
1. ori plecam duminica de la ora 6 dimineata 2. ori plecam sambata dar de la 3 - 4 , nu de alta dar eu am emisiune sambata si termin emisia la ora 12 fix :lol: |
si eu imi iau nevasta de la servici la 21-20 dar... daca nu recuperam pe autostrada folosim cu incredere telefonul mobil
|
Posibil sa se mearaga bara la bara! :( In media se anunta buluc
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning