![]() |
cumpar autoturism
cumpar autoturism , maxim 2000 lei.
|
Re: cumpar autoturism
2 Attachment(s)
Quote:
|
up.......................
|
2 Attachment(s)
Dacie 1300 motor ,stare buna de functionare, tinuta in garaj, an 73, recarosata in 86, n-are pic de rugina, pret 14 mil, acte in regula
|
nu prea ma tenteaza daciile si olciturile :( scuze
|
Quote:
|
Quote:
merge? sa lasi un numar de telefon , ca presupun k o dai rpd detman..ce vrei la banii astia? RENUNTA LA PRETENTII sau ia-ti un ciclomotor:P |
Quote:
|
imi trebuie o masina cu consum cat mai mic, in rest nu ma prea intereseaza, doar sa nu fie dacie/olcit.
nu se vand Fiaturile f bine fiindca nu se gasesc piese pt asa ceva, planetare se gasesc f greu pt regata, un prieten a cautat in toata tara pt masina lui, fiind regata 1.9 td. am primit oferta de la cineva - vw jetta 1981, 1.6d ( motor schimbat anu trecut ) - 500 e, toate actele in regula. vreau masina micutza, sa se intretina ieftin, si sa consume acceptabil. |
Quote:
|
inca ceva, daca iti vine sa crezi un prieten si-a luat 2 fiat regata cu 300 euro, una pt piese, si una functionabila, si arata chiar bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
am zis eu BMW?? si ce are, la cat se vand bmw-uri din 1977-80 ??
dacie am avut, nu mai vreau , si nici olcit... asta cer ... |
va rog eu....baiatul a intrebat ce masini i se pot oferi in suma aceasta...va e greu sa va faceti publice ofertele si dupa aia sa asteptati raspuns??la 20 de milioane se gasesc destule masini...doar ca in Romania sunt prea multi scartari care ar vrea sa scoata pe masini de 10 ori pretul :)) nu ma refeream aici la Regata...eu unul nu sunt innebunit dupa FIAT dar...masina ta chiar arata bine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning