![]() |
Ce stie sa faca Passatu ala alb???
Vinerea trecuta-vineri 13-ma opresc niste baieti d-aia cu sapca alba.Eu fara ITP."n-am actele".pleaca flacaul in masina la el...la 2 minute vine si-mi zice ca a verificat pe calculator si ca masina nu are inspectia.Exista o baza de date centralizata din care pot ei sa afle chestia asta?Stiu ca este pentru RCA, da pana acu de inspectie nu stiam.Voi ce stiti??
|
Re: Ce stie sa faca Passatu ala alb???
ii prima data cand aud de treaba asta.
daca ii asa trebuia sa le dai talonul si daca intrebau de itp le zicea-i ce`i aia? daca ziceau ca bla bla intrebi dar este rau ca nu o am? apoi daca zic ca-i grav zici ca tie mama ti-a facut un fel de asigurare dar nu stii nici ce-i aia si la ce foloseste, pentru ca tu esti student la medicina la chirurgie si nu te pricepi la masina... eu asa-m facut cu dacia veche si am scapat :P acuma ....cred ca chiar in ziua de craciun. m-ao insotit pana acasa ca sa nu am probleme, le-am dat 10 lei sa bea o bere le-am multumit am plecat in casa, am iesit pe partea cealalta a blocului si m-am dus in treaba mea.:) dar nus tiam ca pot afla si de itp |
n-am facut chiar asa...masina e pe numele unui prieten...si am zis ca nu are cum sa n-aiba itp, ca nu mi-ar fi imprumutat-o ala daca era in neregula, d-astea...la care flacaul cica:"asa ne-au zis de la dispecerat.9 puncte, 3 milioane si va luam si numerele".Idea e ca nu facusem nimic aiurea si dupa vreo 10 min de discutii(intre ei,in passat, io eram afara si-mi luasem fata de suparat)mi-au dat drumu....fara amenda fara nimic.
|
noroc, dar daca erau bulangii te puet`au rezolva.
1 nu era masina ta, ii faceai probleme la om. 2 aveai puncte 3 aveai si o mica gaura in buget |
or fi facut tivarsi tai misto de tine si iau pus pe aia calare pe tine adevaru e ca nici ioo nu am auzit de asa ceva pana acu da mai stii daca vor sa te faca te fac ei cumva
|
e de vreun an treaba cu evidenta rca si itp https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/11091-monitorizare-stricta-inmatricularii-autovehiculelor.html
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning