![]() |
Pareri despre o modificare!
2 Attachment(s)
Ziceti shi voi cum ar arata mashina cu spoileru facut asa :
(shaddow.... daca vrei muta topicu la Privat) |
Beton arata .... acuma mai arata ca masin .... vazuta din spate ;))
|
adica ce vrei sa zici ca inainte nu arta bine??? :evil: lasa ca ne intalnim noi :twisted: :bat: :bat: :punch: :lol:
|
Masina nu ar arata rau cu bara aia dar te rog io mult sa nu cumva sa pui culoarea aia la plasa! :wink:
|
1 Attachment(s)
stai linistit.... ca plasa o sa aibe culoarea aluminiului..... cum e shi in fata 8)
|
Parerea mea, ca ar arata mult mai bine!!!
Spoilerul spate pe care il ai acuma nu prea se potriveste cu cel de pe fata!!! |
E buna schimbarea,dar daca ai incerca decupajul de sita cum e pe fata cum ar fi?deja sunt prea comune modelele astea cu 3 site :idea:
|
Parerea mea e ca arata mult mai bine cu spoileru'
cu plasa... |
Re:
Quote:
|
importat e sa-ti placa tie .dar tre sa aiba si gust din pct de vedere estetic.succes la urmatoarele modificari.bafta
dacia power |
Re:
Quote:
:D pai io' zic ca 'micul gigant' din stanga arata mai bine :lol: :lol: :lol: |
Care micul gigant mei ca au ramas americanii masca :shock: Ce au zis de matiz? \"What is that catfish-looking thing parked next to your Golf? It makes your car look huge!\"
|
Re:
Quote:
|
Re: Pareri despre o modificare!
ee matizul are in spate doar daewoooooooo-va spune ceva ii facut in romania ma rog asamblat...cu piese produse pe vapor.....corea-romania...think about that...........................golf rulzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning