![]() |
[Cumpar] Bmw E30
Cum spune si titlul cumpar Bmw E30 , Inmatriculat/Neinmatriculat , Benzina, cu acte in regula, taxa platita si fiscal.Ma intereseaza in special caroseria sa aiba cat mai putina rugina,preferabil coupe facelift dar accept variante si in 4 usi.Ofer pret in functie de masina. Astept oferte aici sau pe PM.
P.S : Fara masini supraevaluate. |
Re: [Cumpar] Bmw E30
Up... nu se mai gasesc E30 ingrijite si cu acte in regula?
|
nu:( si eu caut:(
|
Cel mai greu e sa fie cu actele si seriile ok vad.
|
am eu un 320i 1989, coupe , fost 325i dar schimbat motor de 2000 pt ca am facut rar-ul si acum in carte este 320i. nu este inmatriculat si masina trebuie revopsita , dar toata mecanica e de 325 cu discuri pe spate jambe grose, etc 1000eur
0765468335 |
Quote:
Accept si E30 cu motoare mari, dar sa fie trecute in carte.Taxa platita/neplatita , obligatoriu FISCAL. |
Quote:
eu am urs cu rar-ul facut, bagat la primarie deci iti dau fiscal motorul de pe el este cel trecut in carte , doar ca masina are mecanica de 325 , mult mai buna cu punte cu discuri pe spate cu diferential carcasa mare cu jambe groase si discuri ventilate pe fata. daca tu cauti inmatriculat cu taxa nerecuperata ai de cautat pe ca in romania taxa la urs pana anul acesta era de ordinul miilor de euro si nu cred ca sunt f.multi in situatia pe care o cauti tu.deci ori unul neinmatriculat adus acum ca al meu dar la care platesti la rar 1000 lei cartea ori unul inmatriculat la care oricum platesti taxa. |
Quote:
Si ca sa nu zici ca te refuz, trimite-mi niste poze aici sau pe PM cu ursul. |
up...
|
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...d-bmw-e30.html am eu aici unu .
|
Quote:
|
up...
|
ti-am dat un PM cu un e30.Bafta
|
1 Attachment(s)
am eu 2 cupeuri aduse din Germania 316 i !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning