![]() |
/Schimb VW Golf Variant 1.9
1 Attachment(s)
vw golf 3 variant
1.9 TD (turbo-diesel) fara intercooler, 75 cp Dotari: echipat GTD interior / exterior fabricat `94 Inchidere centralizata vacumatica, servo-directie, airbag, oglinzi, trapa electrica(sigilata, se poate repara-motoras functional), scaun sofer / pasager reglabil, proiectoare(nemontate). Consumabile schimbate, distributia, pompa apa, garnitura chiulasa planeitatea chiulasa schimb ulei, calorifer nou.Masina are vopseaua originala(nu se prezinta in stare excelenta)Am praguri noi de tabla+un haion(trebuiesc schimbate cele de pe masina, acestea se dau odata cu masina). HU Alpine 113bti subwoofer mac cu statie separata. Se schimba pe Golf 4/Bora (passat-pana in 2000)simpla sau variant pe motorina cu taxa platita si nerecuperata unde ofer diferenta in cash.Se poate schimba si cu una care nu are taxa platita(dar este euro 3 si taxa nu depaseste 500-600 euro). Pret informativ pentru cei care intreaba:2200 euro, pentru cei care cumpara se discuta la fata locului. Daca mai doriti informatii suplimentare, intrebati(raspund mai rapid la sms). Contact: [email protected] 0720208821 |
Re: /Schimb VW Golf Variant 1.9
hai cu VAG :)
:!: |
am primit numai oferte cu benzinare.am nevoie de tractoriene :D cash-maxim 1500 pentru cele inscrise, pentru cele neinscrise, discutam
|
Pret urgent 1700 fara muzica!(Am gasit alta)
|
sau variante cu passat(2000-b5)/bora/golf 4
|
negociabil!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning