![]() |
Salut
As dori sa achizitionez una din aceste 2 masini: Chevrolet Cruze diesel,sau Opel insignia ,diesel,4x4 biturbo.Care este cea mai buna dupa parerea voastra?din cate am citit pana acum,insignia pare a fi cea mai buna varianta
L.E: oricare din ele,va fii noua,nu SH |
Re: Salut
Eu as lua Insignia daca as fi in locul tau!
|
insignia
|
insignia de departe. cruze, desi arata ok mai au mult de munca pana sa o faca cu adevarat o masina buna!
|
pe mine ma intereseaza si pt consum sa fie ok,piesele sa nu ma rupa la buzunar...calitatea....de aceea si eu am zis ca din ptc acestea de verede ar fii mai buna Insignia...astept pareri de tot felul
|
comparatia e imbecila ... din orice punct de vedere PIESE / FIABILITATE / CALITATE . . . nu exista termen de comparatie opel vs chevrolet
|
Quote:
|
pai chevrolet pt opel este cam ca dacia pt renault :)
|
Salutare!
Eu te-as sfatui sa cumperi insignia! Am una dar 2.0CDTI 160cp auto si e o masina superba :D ... Are si ea cateva minusuri ca fiecare masina (electrica mai slaba,furtun turbo/intercooler, electrovalva turbo- cam astea ar fi "bubele" opel de fabrica). In rest e o masina superba! O seara minunata, Cristian. |
Eu as lua in calcul si Kia Optima
|
Multumesc tuturor pentru sfaturi,dar a mai aparut inca o posibilitate,intre aceste 2 masini,si anume Skoda Octavia 3 vRS diesel....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning