![]() |
Achizitie e46
Maine seara plec sa iau un 318i din 99, la ce sa fiu atent la el ? Unde sa
Ma uit sau ce sa verific ? O voi duce si in service pt. verificare. Intreb pt. ca va fi primul bmw... Multumesc. |
Re: Achizitie e46
probleme frecvente:debitmetri,sonda lambda,pete de ulei la motor(in special se uzeaza garnitura corpului filrului de ulei),telescoape si bucsi brate spate(la denivelari masina joaca de spate destul de urat),furtune apa sa nu fie imbratranite,la caroserie apare rufgina in special la aripi unde se imbina cu barile,si fata si spate,si jos la usi,atentie mare la lonjeroane,se poate vedea cu usurinta daca sunt intacte sau nu.
|
On-topic si noi ?
|
Quote:
el vrea sa cumpere o masina din 1999 nu din 2007.deci putinte din cele enumerate de tn se vor putea gasi pe o masina din 99. ce ai descris tu ar fi ideal dar nu prea exista. ;) |
Quote:
|
am luat mașina, se pare că am avut noroc, înafară de bucșe spate nu prea are probleme, nu bate deloc, consumabilele și garnitura de la capac le-am schimbat.
Să rezolv acum cu trapa (piciorușele) și cam asta e tot. Eventual dacă are cineva ideea cu trapa ce să-i fac sa nu culiseze cu tot cu parasolar.... Dacă nu se poate închide... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning