![]() |
Remember 22-aprilie-2002
-Si acum i mi amintesc......Aprilie 2002 , o mana de oameni adunati toti la Bogdan ( Mazda RX8) puneam bazele unui Club. Eram ca fratii , eram toti unul......si ne gandeam cu sa facem curse in mod legal.
-Atunci ne a venit ideea de a face o Asociatie Sportiva. Zile in sir am alergat dupa acte , dupa aprobari avocati....si in final a iesit un CLUB.....dar nu orice Club !!!!!!! PRIMUL CLUB DE RACING DIN ROMANIA !!!!!!!! -Ne am numit Asociatia Sportiva No Speed Limit. In 2006 conform noilor reglementari ale Ministerului Sportului denumirea sa schimbat in : >>>>>>ASOCIATIA CLUB SPORTIV NO SPEED LIMIT ROMANIA<<<<<< >>>>> LA MULTI ANI NO SPEED LIMIT<<<<< 5 ANI!!!!!!!! |
Re: Remember 22-aprilie-2002
felicitari Florica si felicitari tuturor care au spijinit aceasta miscare prin timp,nervi,risc,bani,relatii si nu in ultimul timp perseverenta
|
La multi ani NSL!!!
Sa traiesti ani multi si plini de Distractie, Demaraj si Demnitate ca si pana acum!!:twisted: |
LA MULTI ANI NSL!!! si felicitari celor care au ridicat clubu!!! ;)
|
La Multi ANi NSL!!!
|
La multi ani NSL si Florica ! felicitari tuturor care s-au zbatut pt acest club si multa bafta in continuare! Suntem alaturi de voi !
|
Multi inainte NSL!!!! si sa ne ajute dumnezeu la mai bine !!!:):):) la multi ani!!!!
|
LA MULTI ANI NSL si cat mai mult inainte ku capul sus...
Respect FLORICA si toti cei care au ajutat la infiintare si au rezistat tentatiilor... Numai bine... |
La Multi Ani !!! fratilor .. sa ne traiti cati mai multi anisori
|
La multi ani NSL si Florica si cat mai multe curse legale!
|
La multi ani NSL..si inca 1000 de ani inainte ...;);) N S L 4 E V E R .;;)
|
La Multi Ani No Speed Limit!!! Si multi inainte...
|
La multi ani No Speed Limit !!!
|
La multi ani, No Speed Limit Romania !
|
La multi ani NSL!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning