![]() |
vand polo an 98
6 Attachment(s)
Masina se vinde pt piese se mai poate circula cu ea pana in luna a saptea cand expira asigurarea si itp-ul
An fabricatie: 1998 Carburant: Benzina Rulaj: 113,391 km Capacitate: 1,600 cmc Putere: 75 CP Locatie:BUCURESTI Inmatriculabila Dotari: EURO 3; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; WV POLO COUPE AN 98 MOTOR 1,6 BENZINA GEAMURI ELECTRICE SERVO DIRECTIE SERVO FRANA INCHIDERE ACTE VALABILE ITALIA EURO 3 ..pretul este 1200E negociabil |
Re: vand polo an 98
uppppppppppp
|
da-mi te rog un PM si spune-mi te rog cat vrei pe scaunele fata...mersi!
|
nu se dezmembreaza se vinde numai intreaga
|
lasa si u un nr de telefon sunt interesat
|
0724217692
|
Ma intereseaza. Astept PM cu ultimul pret. Te intereseaza schimb cu alta masina?
|
1000 ultimul ban ....schimb cu ce masina?
|
Dacia Break 1999
|
nu mersi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Salut. Ce nu inteleg eu e de ce nu o inmatriculezi (asa pare frumusica, ai zis ca e euro3, nu are prea multi km...) si o poti da cu mai multi bani? Sau e fara acte (furaciune, scuze de expresie) si de aia o dezmembrezi? E foarte ciudat.
|
sal te intereseaza un schimb cu ford mondeo din 98 fulll +dif de la tine e tot cu nr straine????
|
are actele in regula? si chiar e euro3? daca da... te intereseaza un schimb cu un cielo 95 full koreean? si mai dai tu diferenta.... sau o inmatriculezi si iti dau cielo la schimb pe schimb.
|
masina nu e furata drept dovada ca inca pot sa circul cu ea numai ca eu am cumparat-o de la un italian si nu am facut actele iar acum nu mai dau de el deci nu am cum sa o inmatriculez si din cauza asta se vinde numai pt piese cum am scris si la inceputul anuntului
nu mersi nu fac schimb decat cu urs sau pisika tot asha neinmatriculate |
Crezi tu ca mai e inmatriculata?! :))) crezi ca le tin aia sa plateasca impozite la ele pt. tine? Si chiar si fara proprietar poti sa o radiezi. Ordin judecatoresc. Tu esti cel corect, nu italianu. Tu vrei sa faci actele nu el.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning