![]() |
Sistem audio pe Logan
Ce Sistem Audio punem pe Logan ?
|
As vrea si eu pareri, opinii....nu conteaza dimensiunile....firma sau banii...
as vrea sa stiu ce boxe ar merge pe spate....ce ar merge in usi....si ce tub si statie ar \"suna\" frumos ! Vreau putere maxima (daca pot spune asa)...si claritatea cea mai buna !! Infyniti s-ar auzi bine ? Respekt.... by B-18- C Y F |
ce culoare are loganul ?
|
buhahahahahahaa
esjti tare ... pei ce legatura are culoarea cu sunetu si cu boxele?!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
am montat pe Logan un sistem Hertz in locurile originale ale difuzoarelor masinii...si au intrat DCX 130 pe fata (13cm) si dcx 165 pe spate(16.5cm), fara a face nici o modificare...si chiar ce culoare are Loganul?...bafta
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
e o treaba si asta :D cat despre ce intreaba \"P0p0iu\" hm..pai sa iti zic ce ar suna mai bine pe un logan?! probabil seria de top de la JL,un W7 :D cu un amplif de 1000 de la ei...si tot asa...zee macar in ce bani vrei sa iti faci masina,ca asa sunt destule configuratii,dar costa enorm!! bafta |
bre carcotashilor, am niste difuzoare cu membrana portocalie, d-aia intreb... ;)
si btw am si un 12W7 de vanzare, daca vrei sa pui pe logan... ;) |
Re:
Quote:
si hai sa fim serioshi :D pe ce logan merge membrana portocalie :D hahahahah poate doar vopsita cu markerul :P :D:) |
gama DIECI are membrana gri...care e sobra si se potriveste cu orice culoare a masinii...dar si portocaliu bate la ochi...sare in evidenta si se intreaba lumea ce difuri porticalii suna asa???? :D...bafta
|
Pai.....masina o sa fie Albastru Egee (deci nu Bleu....ci albastrul acela mai inchis....aviz BASS-ului).....si....ma gandeam la niste Infyniti pe usile din fata...fara a ai taia din usa...si pe spate tot Infyniti rotunde .....le-am gasit deja in Vitan la targ....la vreo 8 milioane amandoua perechile...
Apoi (tinand cont ca am deja o statie Blaupunkt de 400 Watt....mi-as lua un tub de bass JBL de 1400 watt....asta pentru inceput !! Aveti alte propuneri...? Sa zicem ca...4 boxe- fata- spate + un tub de bass...sa \"bata\" undeva la 15 milioane....mi-as gasi ?? |
ce headunit folosesti ?
amplificarea pe boxe o sa fie cea din headunit sau amplifici cu blau. ala ? banii ajung pentru boxe si sub ... dar parerea mea este sa le pui pe masina sa le asculti inainte sa iei o decizie... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning