![]() |
As vrea sa imi spune`ti si mie ........
salut, m`am apucat la dacia mea de exterior si vreau sa ii pun spoilarele .. fata-spate si as vrea sa imi spune`ti si mie ce spoilare s-ar potrivi ..
|
Re: As vrea sa imi spune`ti si mie ........
Pai ia-o usor testeaza piata ca in craiova sant multe firme de tuning si vezi care ce oferta face in functie si de model ce da bine pe masina 1 alta
|
Quote:
ban_dit: la modelul de Dacia pe care-l detii tu, nu se preteaza spoilere, praguri, babauri si rinoceri. Uita-te pe forum, la alte Dacii de genu' asta (vezi WRCu', COXu') si ai sa vezi cum ar trebui sa iasa. |
Gabi are in principiu dreptate; la modelul asta ai de ales foarte clar: ori sari cu spoilere pe ea, dar asta inseamna ca trebuie sa ii schimbi complet partea fata, inclusiv calandru, faruri etc......ori mergi pe stilul "retro" unde poti sa renunti la barile de protectie si s-o lasi cheala, lucrand la detalii la maxim ca s-o faci sa para asa cum n-a iesit ea niciodata din fabrica, adica impecabila, eventual ici-colo usoare modificari discrete, dar de efect. Mai este si calea de mijloc, o combinatie de look sport dar cu accentuarea elementelor retro, la care visez eu de mult sa ma bag daca as avea timpul si masina de rigoare, dar care nu-ti garanteaza nimeni ca va iesi asa cum trebuie, pt ca e cam complicat.
|
ar iesi frumos fara spoilere si la ochelari se gasesc masca tip cromat sau cam asa ceva,renunti la spoilere si va arata la a lui WRC
|
sunt criminale jentiile alea :D
|
ai vazut vreo dacie modelul tau fara bai deloc??????? cauta si ai sa vezi ca nu iti mai trebuie.....mie unul imi plac .......poate si tie
|
Uite cum arata cu spoilare si alte nebuni daca nu iti place aranjeaz-o cum crezi tu..
|
e frumoasa GMW`ul e din craiova tipul .. prietena lui era la mine in liceu .. si vedeam aproape in fiecare zi masina ..
|
Daa... E PUTIN CAM ORIBILA.Ai gasit-o la kitch tuning?
|
vorba celorlalti,ar merge un gordini style,si avand in vedere faptul k u ai faruri rotunde pe a ta,nu k la renault 12 gordini,ar fi frumos sa vedem un gordini style cu angel eyes.
Succes la tunareala. |
O fac in gordini style .. ca arata mai bine .. mikkai tu vezi k comentezi mult si prost !!
|
Eu zic mai bine sa intrebi pe cine vrei de pe forumu asta sa iti zica daca aia e masina cu care sa ai curaj sa iesi pe strada.Si ai grija cu cacofoniile alea.Rade lumea de tine.
|
Eu am curaj sa ies cu ea pt k stiu ce poate .. dar daca tu nu sti ce poate masina .. vorbesti si tu ca sa te afli in treaba .. ;)
|
Bine ma recunosc nu stiu nimic despre ea.Eu am vb despre aspectul exterior care in afara de jante e vitan racing.De fapt si jantele s-ar putea sa fie d-alea de vitan dar nu sunt sigur.In rest poate ma informezi tu cu niste poze si date despre partea tehnica.Nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning