![]() |
Car mechanic simulator!!
Foarte reusit jocul,din ce am vazut in trailer,la inceputul lui 2014 va aparea la download.Voi ce parere aveti despre joc?
|
Re: Car mechanic simulator!!
Quote:
|
Dap,dar ideea este geniala.Daca ar fi fost si street legal-ul la fel era genial :D...
|
Cred că o să fie o chestie bună de antrenament și de învățat.
|
Quote:
Pune mana si invatate pe o masina reala.Dupa ai sa vezi cum prinzi mai usor.. In joc totul e gandit..dar in realitate nu e chiar asa.. |
Quote:
In joc nu ai sansa sa tii se rupa cheia incercand sa desfaci un surub , oricum .. Da sa spera-m ca o sa fie :O |
Ma, nu zic ca inlocuieste realitatea, da' mai stii si tu cat de cat unde este asezata si ce face o anumita piesa din motor.
Eu cel putin abia il astept. PS: Sunt pe cale sa-mi iau masina, mai am un pic de strans. O sa surubaresc la ea cat ma tin mainile (evident, cat imi permite timpul). |
Quote:
|
Quote:
Dar sa nu va imaginati ca daca ati terminat jocu stiti mecanica:)) |
Quote:
Mie imi place, o sa il joc, dar doar pentru fun cum am jucat si SLRR. Edit: Si inca joc, nu m-am lasat de SLRR, sa nu se inteleaga gresit.:lol: |
Mă, mecanic nu o să fii :lol:, dar o să fii mai sus decât erai înainte.:D
|
Sincer sa fiu,eu deabea astept sa apara.Si equinox,eu mai mult de joaca il iau,ca de invatat,invat real,dar in joc vreau sa ma distrez :lol:...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Apropo, la inima m-ai ars cu mesaju ala :lol::lol::lol::lol::lol: |
Salut e foarte tare jocul din cate am auzit o sa se faca si pentru Platforma PC ar fi foarte misto sa il faca si pentru PC m`am indragostit de el din videoclipurile de pe YT !:X 8)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2025 4Tuning