![]() |
Vreau si eu Adobe Photoshop 7
va rog frumos cine poate sa imi deie si mie linku de un dpwnloadez program_ul Adobe Photoshop 7 + KPT 6 + KPT Effects pt a modifica si eu matizUl putin :lol:
8sau daca il are cineva sa il puna aici pe site please @ cine poate il rog sa ma ajute :roll: alex_maxx:am redenumit topicul |
Re: Vreau si eu un program
Quote:
|
=)) bestial, da un search p google! astia sunt impotriva pirateriei, nu vei gasi ceva de downloadat.
cauta pe dc++ sau la www.directdl.com |
adobe photoshop 9.0 +crack e bun pt a modifica un pic masina
|
catNOS eu l-am gasit pe adresa data de tine dar adobe are 151 mb ma i-a damblaua pana il downloadez daca il ai tu pe PC poti sa il pui aici pe site !
daca nu explica-mi si mie cum ma conectez la dc++ sa il iau ! nu m-am connectat niciodata in viata mea spunemi te rog ce trebuie sa scriu si unde Please :P eu cred ca ma intru pe forum in pe 12 noaptea |
Nici yo nu am inteles faza cu dcc++.Am programu si nustiu sal folosesc :(
Mai simplu vb cu un prieten cu cd sau iti cumperi o revista cu programu ala :Peace: |
sa imi spui numele revistei
|
da-mi mie poza cu matizul tau,eventual intr-un PM si ti-o modific.sa fie rezolutia buna si imag clara :wink:
Yo mi-am luat Adobe Photoshop 7.0 cu serial cu un program gen Kazza..si sunt multumit. Nu-l pot pune aici pt ca are 160 mega si trb sa ai \"teava\" pt asa ceva,asta in caz de nu vrei sa stai cateva ore bune incercad sa uploadezi. |
Revista se numeste CHIP dar nush daca are la fiecare editie adobe
Te uiti si tu la programe inainte sa o cumperi |
:wink:
|
tng te cred ca nu poti sa il pui pe site :lol:
am o poza destul de clara cu mutiz_ul dar fotografiat dai fata si nu stiu ce modificari poti sa ii faci :lol: (pote niste stickere ceva stii tu sa fie deosebit) Cand mai intri pe forum sa dai si tu aici un post sa imi spui te rog cam ce poti sa faci cu adobe ( ce modificari ) te rog :roll: si daca vrie sa iti dau poza |
m gasit pe un site de dowloadat ADOBE PREMIER PRO 7.0 are vreo 107mb oare e bun sa imi spuna cineva sa nu il downloadez dejaba
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Astept poza.. |
3 Attachment(s)
Uite nishte Matizuri, poate iti vin nishte ideei
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning