![]() |
ajutor audi s2
salutare....am si eu un audi s2 coupe din 92...motor 2.0i benzina...si as fi interesat de o carte sau un link pentru reglat injectia mecanica...ca probleme ar fi ca nu merge bine...merge intrerupt..si scoate fum negru ....
ajutooooor.. |
Re: ajutor audi s2
In primul rand daca ai motor de 2,0 i nu ai un S2 si in al doilea rand da si tu mai multe date despre masina si ce probleme are
|
3 Attachment(s)
am motor 2000 cmc, dohc 16 valve...
masina scoate fum negru...nu merge decat accelerata, nu mai are aceeasi putere... |
nimic ? :(
|
Daca ajungi prin AB te rezolv eu. Am manuale, dar cel mai important experienta. So nu te pot ajuta asa doar daca treci pe aici. Numa bine (posibil, injectoare, debit prea mare-daca si-a bagat cineva mana in ea, pompa slaba, furtune sparte, warm up valve defect, cold start valve defect....o groaza, tre verificate.) Bafta
|
salut
sanse sa ajung prin ab nu prea sunt, mai ales cu masina...consuma de rupe :( ai un numar de telefon? sa vorbim mai multe...ms. altcineva..ce idei mai aveti ? :D |
0726777673 sau 0766682551 Numa bine
|
ms, o sa te sun eu
|
Scuza-ma am gresit nr. e 0729 777 673 ok?
|
masina vanduta ! puteti inchide topicul
|
am un sudi s2 si mi sa dus aprinderea cine ma poate ajuta am motor de 2,3 20 valveeste un model s 2 cu 4x4 integral:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning