![]() |
Golf 4, Boxe MTX
Am un golf 4 cu navigatie pe care nu prea as schima-o si o pereche de mtx ths652
Am nevoie de insonorizare? Trebuie amplificate? E buna alegerea boxelor? Am totul cumparat dar nu am apucat sa le pun pe masina Vreau sa aud pareri:-) |
Re: intrebare
din fericire pt tine golf IV este una din cele mai bune masini la capitolul usi deci insonorozarea este optionala. Cat despre amplificare, eu zic ca trebuie sa le amplifici mai ales ca nu vrei sa iti schimbi HU-ul.
|
cat de potrivite sunt boxele de fata?
ce amplif si ce coaxiale pt spate sa imi iau? |
totul depinde de cati bani ai :P
|
Re: Golf 4, Boxe MTX
la boxe pe spate ma gandeam la niste mtx xt653.dak stiti ceva de rau sa anuntati din timp :)
singura problema ramane amplifu.bani mai mult de 5 milioane nu prea cred k am de unde.ma gandeam eventual la ceva sh. astept sugestii |
de unde cumpar si eu niste inele distantiere pt boxe d 16.5 ?
|
In care pereche de usi vrei sa le montezi?
Ai nevoie de distantiere care sa le simuleze pe cele de fabrica sau inele din MDF? |
mtx ths652 vreau sa le montez pe fata.de unde fac rost de niste distantiere modelate pe usa mea? e nevoie sa pun ceva intre mdf si tabla?sau intre dif si mdf?
|
Poti sa optezi pt inele de MDF sau distantiere standard (de plastic). Preferabil ar fi sa mergi la un atelier pentru ambele variante.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning