Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   noile numere (format UE) (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/38838-noile-numere-format-ue.html)

spgbuc 18-04-07 23:02

noile numere (format UE)

am auzit ca va trebui sa schimbam nr de inmatriculare cu cele de model european stie cineva cat de repede trebuie schimbate sau cat vor costa (daca vrem sa facem di acelea cu spatiu intre litere?)

alexutzu 19-04-07 13:01

Re: noile numere

ai auzit prost

laur200445 19-04-07 14:27

am inteles ca mai dureaza ceva timp pane vor incepe sa faca noile numere pentru ca nu au inca masina de facut....

alexutzu 19-04-07 20:12

si tu ai inteles prost

pHlow 19-04-07 20:44

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 860701)
si tu ai inteles prost

se pare ca toata lumea a auzit prost.. poti sa ne lamuresti tu te rog?

monk 19-04-07 21:06

s-au pus in vanzare la unele benzinarii niste stickere care se pot lipi peste fashia albastra cu steagul romaniei si alea au semnul uniunii europene.

cat despre numerele noi am fost sa imi inmatriculez acu 2 zile masina, iar numerele le voi plati in curand. (dar ma indoiesc ca vor fi cu format european)

dolb 19-04-07 21:10

da :lol: noi toti am auzit prost! se pare ca si eu am auzit prost ;)

pHlow 19-04-07 21:11

multumesc ... am vazut stikerele alea.. oricum nu vad rostul(e o parere personala).. cat dspre numere.. nu am auzit nimic.. stiu ca si italienii si-au pus stikere d`astea cand au intrat in UE ..pt ca numerele format ue ..le-au fabricat destul de tarziu. Intrebarea ii era adresata lu alexutzu pt ca el era cel care nega fara a oferii alternativa.

feline 19-04-07 21:57

numerele noi trebuie sa apara in aprilie/mai dar cele vechi vor fi folosite in paralel inca doi ani.

dolb 19-04-07 22:30

si vor fi in acelasi format ? gen: b - 06 - xyz ? sau vor fi gen 124354- BHS ??

vlad_VSV 19-04-07 23:53

nu cred sa schimbe si formatu.....de ex la unguri o ramas tot asa...numa ca o scos galbenu ala de pe fond....atata.....

alexutzu 20-04-07 13:16

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 860792)
multumesc ... am vazut stikerele alea.. oricum nu vad rostul(e o parere personala).. cat dspre numere.. nu am auzit nimic.. stiu ca si italienii si-au pus stikere d`astea cand au intrat in UE ..pt ca numerele format ue ..le-au fabricat destul de tarziu. Intrebarea ii era adresata lu alexutzu pt ca el era cel care nega fara a oferii alternativa.

ti s-a raspuns deja intre timp :wink:

shadow 21-04-07 10:51

Vezi ca am auzit deja un caz in care era sa ramana cineva fara talon din cauza stickerelor alea cu UE

teddy 21-04-07 18:39

lol, tre' sa fi prostul prostilor sa patesti asta cred :lol: :lol: :lol:
pe mine m-a intrebat politistul de unde isi poate lua si el. nu-s cine stie ce dar la mine era decolorata partea aia cu RO asa ca au prins bine.

alexutzu 21-04-07 21:25

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 863994)
lol, tre' sa fi prostul prostilor sa patesti asta cred :lol: :lol: :lol:
pe mine m-a intrebat politistul de unde isi poate lua si el. nu-s cine stie ce dar la mine era decolorata partea aia cu RO asa ca au prins bine.

vezi ca mentalitatea oamenilor difera

a aratat la stiri cam acum o luna cum la iesirea din ploiesti se facuse teanc de taloane suspendate pe tema asta

in momentul de fata ramai fara talon din cauza acelor stickere!

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning