![]() |
vand E30
vand bmw 325 180cp,suspensii sport,evacuare spor(serpi),jante 16,eleron m3,geamuri electrice si fumuriii omologate,trapa,computer bord,oglinzi electrice si incalzite,scaune sport,volan m3.....masina trage ff bine si nu-i alergata....pretz 2500euro fix fara negocieri si cei ce nu au ce face ii rog deacu sa nu mai posteze fara rost cine-i interesat ii pot oferii mai multe detalii la telefon,si din punct de vedere tehnic masina este tzipla
|
Re: vand E30
Hai cu pozele !!! Ca de mult timp imi caut un urs...
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
o sa incerc sa pun eu cateva poze
si alte pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mai incearca ca tre sa mearga:-P :-P :-P mai incearcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alteleeeeeeeeeeeeee urmeaza cu masina curataaaaa nici acum mai colak nimik nimik........................... nici acum??????????????????????????????????? nici acum nai reusit?????????????????????? si un upp de la mine pt o masina care trage belea pe probate |
apropo am si doua praguri care sunt rosii le dau si palea impreuna cu masina
|
plus ca masina are bucsaraia schimbata recent
|
km cati are?
|
Quote:
|
se dezmembreaza urgent jante scaune,eleron,jantele sunt pe 16
|
se dezmemebreaza toata masina sau se vand doar cele precizate?mai e valabil threadu`?bafta..
|
Quote:
|
an de fabricatie?Acte mai mult sau mai putin ok?
|
Cu cat dai scaunele?Eventual zi-mi pret pe toate(scaune si bancheta)daca nu dai scaunele separat.Salut.
|
raportul grupului si blocant daca are thx!bafta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning