![]() |
Opel Corsa - 2011
3 Attachment(s)
Opel Corsa
An fabricatie : 2011 Motorizare : 1398 cc, benzina, eu.5, 101 CP . 30.000 km. rulati din care majoritatea au fost parcursi pe autostrada (Ungaria) Design individualizat. Masina este in stare absolut ireprosabila. Nu are nici o defectiune si nu necesita nici un fel de investitie sau reparatii. In pretul masinii se da si un set de cauciucuri de iarna PETLAS (folosite o iarna). Revizia tehnica + ITP efectuat in urma cu o saptamana. Valoarea de catalog : 15.500 Eu Pret : 9.000 euro - negociabil. Proprietarul doreste o masina mai mare de familie. Eventual se pot face propuneri de schimb in acest sens. Tel. - 0744-631.712 sau aici pe forum Anuntul l-am postat la solicitarea unui amic deci va rog ca pentru detalii mai multe despre masina sa sunati la telefonul de mai sus. |
Re: Opel Corsa - 2011
Masina poate fi vazuta la reprezentanta Opel din Satu Mare (str. Aurel Vlaicu). Pretul scade la 7.800 euro si nu mai este valabila nici o oferta de schimb. Proprietarul si-a gasit masina de familie dorita.
|
Pune poze si cu interiorul.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
pozele au venit mai repede :
|
Pret nou : 7.200 euro ! se urgeanteaza putin vanzarea ca proprietarul sa-si cumpere noua masina.
|
Quote:
bafta la vanzare!.....ca ai nevoie nu se mai apreciaza nimic,toata lumea vrea sa cumpere pe 2 lei..... sfatul meu este sa incerci pe alte site-uri,aici nu o vei vinde.... bafta!frumoasa rau masina! |
Quote:
In continuare se asteapta oferte concrete ! |
Proprietarul asteapta oferte cu banii jos ! Primul venit, primul servit...
|
S-a vandut ! Se poate inchide cu multumiri pentru gazduire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning