![]() |
schimb bujii
2 Attachment(s)
salut...sunt cam nou in materie de bmw si vreau sa va intreb cu desfac capacul motorului mai exact unde se afla bujiile ...m-am tot holbat da nu vad cum e prins capacul. in plus e si capacul pe unde se baga ulei care tine si el carcasa. atasez 2 poze sa va dati seama despre ce model de motor este vorba !
|
Re: schimb bujii
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2850988 Ce am incercuit eu cu rosu..le desfaci cu cricketul si sub ele gasesti bujiile. Nu imi vine acum in minte cum se numeste "piesa" aia care e prinsa bujia de ea :))) |
Quote:
|
Trebuiesc date jos mai multe piese, nu e ca pe vechiul e36:)
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=174217 Trebuie data jos partea care acopera motorul, apoi capacul e prins in mai multe suruburi pe margine... |
1 Attachment(s)
Am dat jos suportul care tine filtrul de polen cu toate alea pe acolo...da nu reusesc sa scot capacul pe care scrie BMW...unde e si busonul de ulei...mi-e frica sa trag mia tare de el ca poate crapa....nu stiu..are ceva cleme ca nu iese nicicum...
|
dupa ce scoti tot ce e deasupra, inclusiv capacul de la ulei, pur si simplu tragi de ea in sus putin, apoi tragi spre tine si trebuie sa iasa. *pull it up and silide it out* asa zicea intr-un tutorial pe yt, desi nu a aratat cum a facut.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning