![]() |
Clio RS
1 Attachment(s)
Vand clio rs, 2003, 2.0 16v, 172 cp, 130000 km, stare foarte buna de functionare, itp valabil 08.2014, proprietar in toate actele.
Are clima automata functionala, senzori ploaie si lumina, esp, abs, 4 airbag uri, interior piele plus alcantara, xenon plus spalator, radio cd plus magazie, calculator de bord, geamuri electrice, oglinzi electrice, alarma, anvelope de vara noi. Prezinta mici defecte optice - zgarieturi superficiale. Nu are taxa platita si nu ma intereseaza schimburile de nici un fel. Rog sa posteze doar cei interesati, in cazul in care exista... Contact forum sau p.m. Pretul 3000 euro usor discutabil. motivul vanzarii se poate observa in fotografie...:-) |
Re: Clio RS
Cat este taxa?
|
Aproximativ 1800 e, masina este euro 3. Pt cei interesati se poate lasa pe numele meu, in anumite conditii...
|
un nr de telefon
|
2 Attachment(s)
masina a primit jante de aliaj noi, cu garantie 24 de luni. Anvelopele de pe fata sunt in garantie si au fost folosite maxim 500 km.
In pret intra si 4 anvelope de iarna Michelin ce mai pot fi folosite 2 sezoane. |
valabil, 2700 e usor discutabil...pretul este pentru cateva zile
|
poti pune poze cu interiorul :-P
|
16 Attachment(s)
Fotografii cu interiorul si cu consumul prin Bucuresti, dimineata si dupa amiaza
|
Pretul este fix, nu mai sunt dispus la negocieri.
|
Pretul e f bun!Nasol cu taxa aia...
|
Intrucat mai multe persoane care stiu masina, m au sfatuit sa nu o vand pe 3 lei, se retrage de la vanzare. Multumesc de gazduire.
|
Quote:
In Germania masina asta cu accelasi nr de km nu se gaseste sub 5000 euro (cel putin la vremea cand cautam eu). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning