![]() |
E36 - SB-99-MRR
14 Attachment(s)
Salutare tuturor ,
Am sa incep o scurta poveste , anul trecut am achizitionat un BMW E36 Coupe 318IS (in acte si 2.0 pe masina ) care cu timpul a dat rugina in praguri si in podea foarte grav si cu ocazia aceasta am cautat un Coupe fara rugina si neaparat cu Clima , norocul meu a fost ca am gasit o masina adusa inainte de pasti in Romania din Italia care am cumparat-o chiar a2-a zi de pasti :D . Estetic nu era in cea mai buna conditie interiorul era tot dezlipit ( plafon , fete de usi , scaunele fata erau uzate rau ), exterior prezenta lovituri de la parcari , dar ce era mai important a fost ca nu avea gram de rugina si avea clima . Masina am luat-o cu gandul sa o recarosez dar din lipsa timpului am decis sa vand masina donatoare si sa-i platesc taxa. Masina ca dotari din fabrica are urmatoarele : -geamuri + oglinzi electrice -clima -volan+schimbator imbracat in piele -cotiera -alarma originala BMW Nu este foarte dotata dar va urma.... Masina de cand este la mine a suferit urmatoarele modificari : Estetic : -schimbat semnalizari -angel eyes CCFL + xenon faza scurta -interior piele -retapitat plafon plus fete de usi cu material imitatie Alcantara -jante BMW M Contour 17" -triple M Mecanic : -schimbat garnitura capac culbutor + ulei + filtre -directie fata + spate -frane fata + spate -schimbat toate furtunele de Vacum -schimbat Sonda Lambda Planuri de viitor : -revopsire totala ( sunt indecis in privinta culorii , astept pareri ) - montaj OBC 18 butoane - conversie de la clima manuala la cea digitala - pachet M exterior si interior daca este buget :D - o suspensie sport reglabila - grila facelift - si poate alte jante .... Multumesc frumos pt. timpul acordat si astept pareri , critici , etc . |
Re: E36 - SB-99-MRR
bafta la proiect!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de cva timp , dar asta nu inseamna ca nu am mai cateva adus imbunatatiri :D .
La masina s-au mai schimbat urmatoarele : Volan model M3-M5 Coaja de bord airbag pasager Interior Recaro piele neagra incalzit Incet incet termin interiorul , dupa care la primavara incep cu exteriorul :D Attachment 2892794 Attachment 2892795 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning