![]() |
Ceasuri E36
1 Attachment(s)
Sal.
Ce indica acel led din zona incercuita cand se aprinde ? |
Re: Ceasuri E36
Din ce am gasit eu p.aici pe forum acel led reprezinta urmatoarele
"Gauge cluster illumination" sau "AST warning" |
acolo se aprinde becul ptr masinile cu asc kand este dezactivat din c stiu
|
Quote:
Gauge - Ecartament ,gabarit , calibru, etalon , pozitie fata de vant , masura standard cluster - Iluminare grup... Deci ce grup iluminat in vant indica ledul ala ??? AST-ul ce este ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca se aprinde ca in poza este ce a zis userul Florian328
|
Quote:
Sa te miri ... !!!!... ideea e simpla .. indiferent ca ai sau nu asc ... acel indicator va exista ! live with it ! |
Hmmmm... Deci ledul ala e sa se mire prostii...
Cred ca de fapt e ledul sa ma pupi in brebenel... Cand se aprinde te caut eu. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai la ce intrebare cretina pune : da eu nu am asc... deci de ce am becul ala... ce raspuns sa ii dau ?:)))))..... el nu e in stare sa faca nici diferenta dintre led si bec :) |
Bai boule... ! Intrebarea e foarte clara si logica. Daca n-am ASC la ce sa-mi trebuiasca led ce are legatura cu ASC-ul ??? Ce ti-e neclar ?
Daca nu stii de la ce e ledul ala taci in pwla mea sa raspunda altul care chiar se pricepe sau simti nevoia sa te faci remarcat ? |
Quote:
|
Quote:
Indicatorul ala fie ca ai ASC sau NU .... va fii acolo .... nu mai incerca sa te dai inteligent.. ca esti praf... mascariciule !... si daca e aprins , inseamna ca masina ta e facuta din bucati [ o cazatura mai pe limbajul tau ] ... motor schimbat/bord/electrica etc ! mai pune mana pe o carte tehnica. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning