![]() |
modificari e46: legal sau nu?
1 Attachment(s)
Buna ziua am un bmw e46 200 1.7 benzina, l-am cumprata de la un prieten care lucreaza in italia si el o modifcat masina cei de Hamann ("casa" care tuneaza masini). Masina are culoare argintie si eu vreu sa ii fac capota , plafonu, si porbagajul negru
Este legal si daca nu cum o pot face sa nu am probleme cu gabori :D Mai jos aveti o imagine si un clip video sa va dati seama la ce ma refer https://www.youtube.com/watch?v=Jp9t1r6F1_4 (bmw`ul portocaliu cu negru) |
re: modificari e46: legal sau nu?
Nu face asa ceva e de dosar penal. Puscaria te paste...
Da' ce motor e ala de pe masina de 1,7 ? Eu n-am auzit de 317 benzina... Poate ca e un 316 modificat de Hamann... |
Quote:
Quote:
PS : Topic cretin ! poate se sesizeaza un moderator ! |
Du-te ma copile in p...a mea la scoala si invata dracului sa scrii, in primul rand!
|
Pot sa faci capoata plafonu si portbagajul ce culoare vrei..daca nu predomina mai mult de 40 % nu ai nevoie de omologare. Motorul tau e bengo$
|
1 Attachment(s)
jtiu yo un baiat care te scoathe din anonimat...
Mie cam aja mia tunato, ji e perfekt legallll, fitza rau |
@CazyRoll Dute frate in p*** mea la scoala si invata sa scrii si ce poza ai pus tu e maxim de tiganie frate, uitate pe net si mai invata ce inseamna tuning.
@melculturbat De unde p*** mea dosar penal, ce dracu' ai invatat tu in legislatia aia de dosar penal. Iti face dosar penal daca pui stroboscoape gen alea de politie/ambulanta nu-ti face niciun dosar penal pentru culoare. On-topic: Cat timp suprafata nu depaseste 40% din suprafata totala a masinii nu vei avea probleme. |
Quote:
|
Si cazzyroll era ironic :)))).... dar jur ca replica melcului nu a sunat deloc a ironie :))))
|
frate cum sa fiu ironik?
vrs n-ai tu gusturi in masini mijto. |
Quote:
|
Carlige vopsite perlat gasim la el?:)))))
|
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca aia de la hamann i au mai pus 100cmc in porbagaj. |
Quote:
e TIUNNNING cu 3 de N... de la zabzauc :))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning