![]() |
De vinzare in urma curateniei
In urma curateniei se scot la vinzare urmatoarele piese de delta:
-motor 1.9tds cu alternator pompa servo pompa injectie injectoare fara turbina 200ron -2buc usi fata complete tabla in stare proasta 50ron bucata -hayon 40ron -cutie 1.6hf turbo 100ron -bloc motor 1.6 hf turbo cu pistoane 80ron -instalatie electrica 1.6 hf turbo cu calculator 150ron -chiuasa 1.6 hf turbo 50ron -fuzeta cu rulment bun(schimbat de mine) planetara are joc 30ron -intercooler cu furtune 1.9tds 70ron -radiator ulei cu furtune 1.9 tds 70ron -electromotor 1.9tds 50ron -galerie cu flansa T3 30 ron -radiator 1.9 tds cu ventilatoare 100ron -aeroterma 30ron -termostat 1.6hf turbo 30ron -2 buc stopuri spate 50ron ambele -1 buc far 1.9 tds 40ron preturile sint negociabile.pentru poze PM |
Re: De vinzare in urma curateniei
Contactul cu butuc si cheia de contact le mai ai? Ma intereseaza partea mecanica care blocheaza volanul, aia in care intra cheia (si cheia normal).
|
Re: De vinzare in urma curateniei
am ceva dar sint cam stricate.daca mai ai partea de metal de la ea din 2 cred ca s-ar putea face unul bun.daca ai fi bin BV s-ar rezolva cred.
se mai adauga la vinzare 1 buc caseta de directie 1.9 tds in stare buna(a functionat normal pe masina nu a curs sau altceva) fara bielete directie si capete de bara pret 80 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning