Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Difuzoare Auto (https://forum.4tuning.ro/557-difuzoare-auto.html)
-   -   Vand difuzoare JBL (https://forum.4tuning.ro/557-difuzoare-auto/385665-vand-difuzoare-jbl.html)

ANTONIAN84 20-08-13 08:47

Vand difuzoare JBL

2 Attachment(s)
Vand set difuzoare coaxiale JBL GTO 302 functionale. Tweeterul este din titan si are magnet din neodim. Difuzoarele au impendanta de 4 ohmi, SPL= 90 dB, "Recommended amplifier power range: 5-60 watts per channel". Se vand in cutia originala la pretul de 75 lei.

soosy 22-08-13 09:03

Re: Vand difuzoare JBL

sunt de 13 nu?

SynTheLaZ 22-08-13 18:35

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5554606)
sunt de 13 nu?

Nu`s de 13, scrie clar pe ele de cat sunt ....

soosy 22-08-13 20:23

Quote:

Originally Posted by SynTheLaZ (Post 5554960)
Nu`s de 13, scrie clar pe ele de cat sunt ....

daca tu vezi clar eu nu vad....iar daca am intrebat inseamna ca nu mi-am dat seama nu doar ca sa postez,dar mai bine nu te bagai in seama,daca tot vroiai sa ajuti scriaia pe cat sunt,ce ai vazut tu

dar na...romanul e roman...sa nu continuu

SynTheLaZ 22-08-13 20:33

Dupa ce ca esti orb mai ai si tupeul sa te legi de mine?

3,5 inch, 87mm, spor la transformat in cm ! (problema e ca habar nu ai la ce sa te uiti daca e sa fim sinceri)

Cu placere !

P.S. Du-te la oftalmolog sau te duci doar cand orbesti? (asa e romanul!)

soosy 22-08-13 21:45

Quote:

Originally Posted by SynTheLaZ (Post 5555036)
Dupa ce ca esti orb mai ai si tupeul sa te legi de mine?

3,5 inch, 87mm, spor la transformat in cm ! (problema e ca habar nu ai la ce sa te uiti daca e sa fim sinceri)

Cu placere !

P.S. Du-te la oftalmolog sau te duci doar cand orbesti? (asa e romanul!)

poate nu am avut chef de conversie,ce zici de asta,sa moara unii de ciuda:rolleyes2
te-ai bagat ca musca in....nu m-am legat de tine,nu imi pierd timpul,doar ti-am raspuns,asa dar RELAX...nu te agita,daca erai domn atunci ziceai din prima ce si cum,dar tu ai vrut sa te dai rotund si atat
bye

robertd 01-09-13 12:02

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5555084)
poate nu am avut chef de conversie,ce zici de asta,sa moara unii de ciuda:rolleyes2
te-ai bagat ca musca in....nu m-am legat de tine,nu imi pierd timpul,doar ti-am raspuns,asa dar RELAX...nu te agita,daca erai domn atunci ziceai din prima ce si cum,dar tu ai vrut sa te dai rotund si atat
bye

nu ai frate ce sa le faci....ce a facut el este mai degraba ceva de genul dupa ce ca este prost mai si semnalizeaza....daca avea si el habar de regulile forumului sau mai era vreun admin pe aici....

soosy 01-09-13 15:51

Quote:

Originally Posted by robertd (Post 5561830)
nu ai frate ce sa le faci....ce a facut el este mai degraba ceva de genul dupa ce ca este prost mai si semnalizeaza....daca avea si el habar de regulile forumului sau mai era vreun admin pe aici....

caracter zero si atat....iar adminii din pacate nu sunt sau dorm...eu as face o mare curatenie pe acest forum si sa raman doar cei care sunt dispus sa poarte o discutie civilizata si ii dispusa sa ajute si sa comunice ca doar de aia ii forum

PetricaCBD 01-09-13 16:13

ofer 50 lei si platesc transportul pt Bucuresti

ANTONIAN84 02-09-13 15:46

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 5562011)
ofer 50 lei si platesc transportul pt Bucuresti

Ai PM.

ANTONIAN84 04-09-13 10:12

Acest anunt nu mai este valabil.

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning