![]() |
Parere Alpine SPR-60C
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceste difuzoare, daca le-a ascultat cineva amplificate, daca le detine cineva, daca merita investitia.
Detalii: difuzoare auto sistem, 2 cai diametru difuzor: 16.5 cm putere RMS: 110 W putere maxima: 330 W raspuns in frecventa: 65Hz-29kHz impedanta: 4 Ohmi sensibilitate: 88 dB/W, 1m crossover cu control atenuare, 4 nivele (0, -2, -4, -6) dB tweeter cu magnet din Neodymium membrana realizata cu tehnologia folosita la subwooferele Type-R - "HAMR" adancime instalare tweeter: 19 mm diamteru instalare tweeter: 58 mm adancime instalare difuzor: 59 mm |
Re: Parere Alpine SPR-60C
Chiar nimeni ? :cry:
|
Eu nu am ascultat acel set, dar din propria experienta Alpine la partea de difuzoare nu prea a stralucit.
Pe ce masina, amplificator vrei sa le montezi si ce asteptari ai de la ele? Poate gasim o alternativa. |
Multumesc pentru raspuns Bigu.
Vreau sa le montez pe o Skoda Fabia din 2001, sa inlocuiesc difuzoarele din usi dupa care ma ocup de partea de insonorizare. Amplificatorul pentru ele este un Hifonics Son of Olympus, 4x75 Watt @ 4Ohm, 4x125 Watt @ 2 Ohm, 2x250 Watt @ 4Ohm. Pentru spate nu m-am gandit inca la amplificator/subwoofer. |
Multumesc pentru ajutor.
O sa le ascult cat de curand pe masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning