Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Porsche Cayenne S Transsyberia (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/38556-porsche-cayenne-transsyberia.html)

RoSonic 16-04-07 13:27

Porsche Cayenne S Transsyberia

14 Attachment(s)
Porsche Cayenne S Transsyberia
Inspirati de participarea cu succes a doua Porsche Cayenne (modificate independent de Porsche) in Raliul Transsyberia (10.000km) de anul trecut, Porsche a anuntat realizarea unei serii limitate Cayenne S Transsyberia, special realizata pentru a face fata editiei din acest an a raliului.

Bobby boss 16-04-07 13:41

Re: Porsche Cayenne S Transsyberia

super tare culori combinate perfect pe negru interior elegant frumoasa masina

Rasputin 16-04-07 13:42

Arata superb mai ales pe gri.8)

Luigyy 16-04-07 14:01

arata prea tare !!! deci nu am cuvinte

Andreus 16-04-07 14:07

Chiar k te lasa fara cuvinte mashina asta.....foarte tare

Todorutz 16-04-07 14:51

chiar dak e pregatita de raliu cu masina asta te ptzi plimba oricand pe strada....mare si agresiva....tare de tot....iar combinatzia de negru si portocaliu mi se pare foarte reusita

THX-1 16-04-07 15:48

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 854215)
super tare culori combinate perfect pe negru interior elegant frumoasa masina

Ce tot aveti cu "frumoasa masina"?,kitul asta n-a fost creat ca sa fie frumos ci practic,asta nu este o versiune de strada ca sa-i admiri luxul sau eleganta,ci este o masina pregatita sa reziste exploatarii pe teren accidentat in conditii grele.("interior elegant" cu podea de tabla nu prea se potriveste).bafta!

Tzus 16-04-07 16:49

Arata prea bine masina...si daca a fost creata pt. a face fata unor conditii extreme inseamna ca are o utilitate destul de mare in cazul in care esti putin extremist si vrei sa experimentezi cu masina...insa ca masina de oras ramane de admirat doar designul.

madmaxtata 16-04-07 20:00

am o intrebare: in siberia nu e zapada???? astia la ce naiba o pun pe nisip???

19tdi 16-04-07 20:48

stau si ma intreb...cine o sa cumpere o asemenea masina(totusi e un PORSCHE)special sa o bage in raliu..care banuiesc ca stim cu totii ca pentru a participa la un raliu nu tre sa te gandesti la masina(adik o soliciti foarte mult)....

foss 16-04-07 23:25

La Porsche Cayenne chiar daca este stok este tare pot sa spun ca este cel mai bun din lume dupa parerea mea adica este masina spot si in acelas timp un 4X4 veritabil...cand ma refer la asta peste 300km/h pe autostrada si pe drum de tara poti sal bagi peste tot cu suspensia lui pneumatica si restul cred ca poate sa se tine si dupa un HAMMER!!!!RE pt Porsche Cayenne si pt toti de pe forum....

B38TNY 17-04-07 10:53

arata bine rau :D

bogg 17-04-07 12:31

Cam ,,neserioasa" pentru un Porsche, se putea ceva mai subtil...

B.v.L 17-04-07 14:49

arata bine combinatia de culori

ady` 17-04-07 17:45

marfa rau..mi-ar place sa ma duc la munte cu asa ceva si sa merg de nebun pe munti :D sau la mare pe plaja...hai k deja o dau in vise :D

All times are GMT +2. The time now is 18:00.

- Copyright 2026 4Tuning