![]() |
Renaultul meu 5 GT Turbo
Salutare, sunt nou pe aici, am obsevat multi pasionati de masini de r5 si am zis sa postez si eu un thread cu masina mea, un R5 GTT. Masina am cumparat-o in primavara asta de la cineva din Buftea, era intr-o stare jalnica, era pe post de depozit, isi tinea un mecanic "sculele" in ea :)!
Am inceput un proiect pe care l-am terminat in 2 luni de munca zilnica... rezultatul o sa il vedeti in poze! PS: Masina a fost a lui Ferny! |
Re: Renaultul meu 5 GT Turbo
3 Attachment(s)
inainte ....
|
5 Attachment(s)
dupa...
|
Arata foarte bine masinuta! :D
Cat mai multi km fara probleme... |
ms frumos!
|
Bine Alineee :) Cand ma mai faci o tura acuma cu intercooleru pus?
|
Felicitari ,arata foarte bine :D
pacat de jantele negre ,nu prea ies in evidenta deloc :(.... |
grila veche o mai ai?
o vreau eu te rog |
foarte frumoasa... felicitari
daca se poate te rog sa imi spui pe privat pretul de achizitie... m-a apucat o nostalgie si incerc sa imi fac o idee la ce pret se vand. multumesc frumos |
Quote:
deci sa nu o vinzi si sa ai grija de ea pt ca a fost cel mai in mintile lui r 5 ce l=am vazut la noi |
frumoasa :D
|
vinde-i o lui miliady la un pret corect :rolleyes2 si o face el calumea :D
|
Multumesc de aprecieri...
Ala de unde am luat-o o tinea pe post de depozitare scule... era un jeg in ea de nedescris... am spalat-o in interior de minim 5-6 ori cu jetul de presiune sa iasa purecii din ea! :) @miliady o caut si iti dau mesaj daca o mai am.. dar era rupta in mai multe locuri! |
Quote:
eu am luat-o de la un mos :))) EDIT: GATA am vazut ca tu ai vandut-o lui Ferny.... arata bine atunci... se vedea ca nu e obosita! |
masina arata fff bine...felicitari pt munca depusa.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:00. |
- Copyright 2025 4Tuning