![]() |
Cumpar....
cumpar cam asa.... bari fata/spate de tabla negre sau nichelate dacia 1310,acel spoiler/buza care vine sub bara,randunica/eleron acel cauciuc care vine pe portbagaj,jante tip canada 5,5, doua contra aripi, masca aceea groasa completa pt 4 faruri si...ma mai gandesc. am sa merg si la remat si vad ce pot gasi din toate astea...astept oferte! mess "cozminfolo" sau PM sau 0769.340.196
|
Re: Cumpar....
4 Attachment(s)
Bara asta de fata te incanta? Este noua.:rolleyes2
|
nimeni,nimic? nu mai are nimeni piese de dacie???
|
1 Attachment(s)
am eu spoiler, daca de asta vorbesti...
|
exact de el vorbesc....dar cum facem sa il aducem in bucuresti? si...nu ai si bara pt el? :)
|
bara nu mai am nici una...
cu transportul pot rezolva, vineri as putea cel mai repede vb pe pm daca e ok |
ok vb in PM. astept detalii despre pret si cum o poti aduce mai repede
|
am rezolvat cu barile fata/spate, contra aripile, masca de faruri, spoilerul de plastic de sub bara. restul valabile!!! chiar nu are nimeni coada aceea de randunica care vine pe capacul de la portbagaj??? :(
|
s-a rezolvat si cu eleronul "coada de randunica". haideti baieti cu jantele de canada 5,5. nu pot sa cred ca nu mai are nimeni tipul asta de jante la vanzare!!! astept oferte
|
mai caut si doua aripi de 1310 tlx in stare originala daca mai pot gasi asa ceva (nu conex sau etc...) plus doua flapsuri subtiri si doua semnalizatoare in stare buna!
|
nimeni,nimic?
|
sh impecabile la 90 lei bucata au voseaua originala ca noua pe ele gri 83.
|
Flaps nou bara fata, 50 lei!
|
valabil in continuare...
|
3 Attachment(s)
asa ceva nu te intereseaza ?!
vezi si anunturile mele |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |