![]() |
Hd 33 Cuc
3 Attachment(s)
Azi in fata la teatru...
Cica isi are inceputul prin 1982 si e facuta la "ciocan" de un Hunedorean. Motor de Brasov in 3 cilindrii, viteza maxima 90 kmh |
Re: Hd 33 Cuc
Super tare masina...Si eu am vazut-o acolo da n-am vrut s-ai fac poza ca poate-mi cerea drepturi de autor proprietaru era un batranel parca...
Misto prototipu omului...n-ai cum sa n-atragi atentie :D |
Asta e Old-School........fara bazaaa...tot respectu pt mosulica......Pe vrema lui era unicat........MAsina mai veche ca mine.........si inca circula ..Asta e veterana....
|
Tot respectu pt proprietar:idea:
Daca nu o avut omul bani sa-si cumpere o masina si-a construit una cum o vrut el. Ma intreb oare cum de o reusit sa o inscrie ca aia de la RAR sunt inapoiati rau la faze din astea. |
yep, super misto, am focut o tura de Teatru ca sa o vad mai bine, chiar imi place Old School made in Hunedoara.
Tot respektul!!! |
Frumoasa masina, si pentru vremea ei arata destul de ingrijita. Si eu sunt foarte curios cum a rezolvat cu RAR-ul.
|
cam fumega :)
|
Quote:
Mai stii .. poate omul o foloseste si la gratar la iarba verde :lol: |
Quote:
Pe ea scrie "TOTAL VEGETAL"=> poate merge cu ulei vegetal sau alte minuni :???: Ba dadi da' tu l-ai intrebat pe proprietar sau de unde sti "atatea" detalii despre masina? ...ce-o mai zis? |
Quote:
V-am zis eu ca asta merge dotat la picnic, are si ulei cu el :D |
Interesanta masina , prototipul Hunedoarei , cat despre ulei vegetal ..vad ca sunt cat mai multe masini pe treaba asta :lol:
|
sa fie sanatos !
BENZINA RuLz !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: