![]() |
Priza de aer pe capota
Sal...stie cineva unde pot gasi si eu o priza de aer pt capota...sau unde se poate confectiona?...Masina este un Ford Focus ST170.
|
Re: Priza de aer pe capota
ma intereseaza in special unde se poate taia capota:) ca nu are loc pt priza...
|
De taiat la orice atelier de tinichigerie.
|
dupa taiere trebuie vopsita integral capota!?!
nu sunt probleme din cauza prafului si a apei care poate intra la motor? stie cineva o firma care aduce prize de aer?? |
3 Attachment(s)
ce vreau sa fac arata cam asa!
deci, unde gasesc o tinichigerie mai desteapta?!?! cine poate sa fabrice din fibra sau altceva priza respectiva?!? ma intereseaza ceva bine facut!! |
Quote:
|
:)) evident ca intra... intrebarea era daca sunt sau nu probleme:)
tind sa cred ca nu sunt, deoarece motorul se spala cu apa... iar praful... asta e! traim intr-o tara din ce in ce mai imbacsita:(( |
Quote:
Nu cred ca esti curios cum iti face motorul pe o ploaie torentiala. Tunerii profesionisti stiu sa astupe acele gauri false ale prizelor de aer si nu mai intra nimic inauntru.Si te rog nu monta prize ca o rama de tablou intoarsa pe o capota de ST ...:( |
nu vreau sa arate eaparat asa(modelul prizei) am pus pozele mai mult pt dimensiuni... ca sunt 2decupaje destul de mari de facut!
ce inseamna tuneri profesionisti!?!?!!? cine(din RO), mai exact! |
Incearca si tu la o firma de tuning si vezi ce poate sa iasa
|
as vrea as fac asta.. dar orice firma poate face tinichigerie?? nu a raspuns nimeni de la nici o firma de tuning... :( din pacate!
|
nu are nimeni nici o solutie pt a tine apa afara!?!?!?
|
Dak vrei iti fac eu` priza aia de aer pe capota doar ca trebuie sa te deplasezi pan` la iasi` ..... eventual` nu cred ca ai sa vrei numai o priza de aer .... o sa iti placa si altceva`.... uita-te pe www.keltuning.tk si ai sa vezi ce modele sunt ...... dak vrei sa iei legatura cu mene ma gasesti la id sergiu_baitasul
|
salut!! d unde pot sa fac si eu rost d o priza de aer ??? eventual fara decupaj k am auzit k e belea q motorul !!!
|
se rezolva`.... avem mai multe modele ..... ai intrat pe www.keltuning.tk? intra si uitate la modele....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning