![]() |
Vand portofel i p a
Portofel cu insigna IPA - 1 buc - 300 lei - Numai Bucuresti
modelul acesta http://www.ipadgr.ro/images/products...ip_dgr6_02.jpg Bonus: cel care cumpara portofelul primeste cadou un sticker parbriz anti drugs + Sticker ANTI parbriz DROG 50 lei - Numai Bucuresti |
Re: Vand portofel i p a
Se adauga o insigna de gat/curea pentru care va trimit poza pe privat.
Pret: 200 lei, sticker parbriz cadou. |
si cu tot cu stickeru ala in geam cand te opreste garda te ia balbaielile si iti tremura mana cand dai permisu si talonul :))
este LEGAL ceea ce vinzi tu ? |
Salut !
Este legal sa le vinzi , este legal sa le porti . Daca ai facut o donatie consistenta Asociatiei , t-i se da asa ceva si devii membru . Pana si Andreea Marin avea asa ceva ! Am si eu asa ceva , dar in torpedou ! :D |
Este. Sunt insemne emise de Asociatii.
De obicei nu te intreaba. Eu am asa ceva, luate pe legitimatia mea. Nu m-a intrebat nimeni pana acum, le-am strecurat legitimatia printre acte de fiecare data. :) Ce-i drept am fost si oprit doar de 2 ori in 3 ani... Later Edit: Si-apoi, toti avem cate-un unchi, var, prieten din copilarie... ;) |
Portofelul coboara la 250 lei - Bucuresti
Insigna de gat/centura coboara la 180 lei - Bucuresti Stickerul coboara la 40 lei - Bucuresti Oferte: Portofel + Insigna = 400 lei ( sticker cadou ) Insigna + sticker = 200 lei Portofel + sticker = 270 lei |
Actualizare pret:
Portofel + sticker = 250 lei |
Quote:
Bafta la vanzare |
este ilegal ce vinzi tu ! Pur si simplu din cauza asta se intampla sa iti intre in casa hoti cu astfel de insigne sau sa te controleze in ratb de o spaga mica , pentru ca cei care le cumpara fac uz de ele !
E ca si cum ai vinde buletine false / carnete de condus false sau orice fel de legitimatii ! |
Daca are romanul functie, de ce n-ar face uz de ea ? Mai ales daca remuneratia este, dupa buget, mica. :)
@marius: Nu e ilegal. Caracterul ilicit intervine atunci cand uzul contravine normelor de drept pozitiv. Eu nu incurajez pe nimeni sa foloseasca portofelul in vreun fel. Il vand ca obiect de colectie. Cei carora li se arata o insigna si o legitimatie ar trebui sa o ceara din nou, angajatii statului ( si chiar cei ce detin functii in ONGuri de interes public si au astfel de legitimatii ) fiind obligati sa prezinte legitimatia, astfel incat cel vizat sa poata citi CLAR ce scrie acolo. Absolut intotdeuna trebuie citit ce scrie pe legitimatie si pe insigna. Un exemplu: Daca pe legitimatie scrie Asociatia Pasionatilor de Ciorba de Burta si pe insigna scrie International Police Associaton, ar trebui sa va puneti o intrebare, doua si, eventual, sa sunati la 112. Revin, repet si completez unde e necesar: Vand portofelul asta pentru ca nu mai am de a face cu IPA si pentru ca am nevoie de bani. Altfel l-as fi pastrat macar asa... de amintire :). |
Anuntul este valabil pentru portofel IPA si insigna de curea.
Portofelul - 250 lei Insigna - 180 lei Pentru cei care le cumpara impreuna, pretul este de 400 lei. Stickerul nu il mai am. |
Pret nou: Portofelul 230 lei
|
Insigna iese de la vanzare,
Pret portofel 220 lei ! |
Capitolul IV
Structura I.P.A. Secţia Română Structura I.P.A. Secţia Română Articolul 10 (1) Membrii I.P.A. Secţia Română pot fi: de drept, asociaţi şi extraordinari. (2) Membrii de drept pot fi poli\işti (similari) activi sau pensionari, cetăţeni români, fără discriminare de rang, sex, culoare, limbă sau religie. (3) Membrii asociaţi pot fi poliţişti (similari) din alte ţări. (4) Membrii extraordinari pot fi so\iile (so\ii) membrilor I.P.A. Secţia Română deceda\i. (5) Nu pot fi membri ai I.P.A. Secţia Română persoanele care fac parte din partide politice sau care au fost [ndep`rtate din structurile profesionale pentru [nc`lcarea deontologiei ori a drepturilor fundamentale ale omului sau legilor \`rii. Articolul 11 (1) {n vederea dob@ndirii calit`\ii de membru al I.P.A. Secţia Română, persoanele interesate vor prezenta Comitetelor Executive Regionale sau Comitetului Executiv Na\ional următoarele documente: a) cerere de înscriere (formular tipizat, emis de Comitetul Executiv Naţional), însoţită de 2 fotografii; b) documente care atestă calitatea de poliţist (similar) activ, pensionar, văduv(ă); c) copie a actului de identitate. (2) Ulterior, Comitetul Executiv Regional sau Naţional va emite o decizie de acceptare sau respingere a cererii solicitantului. În caz de soluţionare favorabilă, decizia Comitetului Executiv Regional va fi remisă Comitetului Executiv Naţional împreună cu dovada plăţii taxei de înscriere a solicitantului, în vederea emiterii legitimaţiei. (3) Legitimaţiile de membru al I.P.A. Secţia Română se emit numai de Comitetul Executiv Naţional. STATUTUL ASOCIAŢIEI INTERNAŢIONALE A POLIŢIŞTILOR SECŢIA ROMÂNĂ 4 (4) Calitatea de membru al I.P.A. Secţia Română se pierde în următoarele situaţii: a) la cerere; b) în caz de excludere; c) când devin membri ai unui partid politic; d) prin deces; e) prin dizolvarea I.P.A. Secţia Română |
salut mai ai portofele sau insigne ipa pt parbriz ? ori sticker ipa
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning